Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne że rehabilitant chce abym przyszła w takim stroju?

Polecane posty

Gość gość

tzw. legginsach bądź przylegających (obcisłych) spodenkach i topiku/staniku sportowym? Ps. Na rehabilitację idę pierwszy raz, mam 19 lat

Gość gość
ten facet ma na oko tak 40 lat, wydawał się miły, ale ja się wstydzę prezentować się przed nim w takim stroju..

Gość gość
zalezy co masz miec rehabilitowane. Jesli kregoslup to jak najbardziej ok

Gość gość
Jako masazystak z wieloletnim stazem nigdy nie alyszalam o takich wymigach u rehabilitantow

Gość gość
To idz tam w cienkich wygodnych dresach

Gość gość
nie ma jakiejś mniej krępującej alternatywy? No i chciałabym się zapytać tych którzy byli na rehabilitacji czy nie obejdzie się bez ,,dotykania''?

Gość gość
*wymaganiach Ps. Kregoslup wystarczy normalna koszulka do cwiczen przy masazach to i tak bez i wtedy lepiej normalny stanik ktory mozna odpiac. Dla mnie podwjrzane troche

Gość gość
no właśnie kręgosłup... on powiedział że ubranie musi być przylegające, więc dresy odpadają :(

Gość gość
Na rehabilitacje moga skladac sie cwiczenia i zabiegi. Normalne jest to ze rehabilitant dotyka np przy terapii manualnej. Nie powinno byc to jednak dla Ciebie krepujace. Ja bym zrobila tak. Ubierz wygodne spodnie i koszulke na ramiaczkach a do tego wez kogos z rodziny aby Ci towarzyszyl np ojca.

Gość gość
mówił o topie/ staniku sportowym więc wydało mi się to trochę podejrzane, ale myślałam że przesadzam, bo jestem nieśmiała

Gość gość
Mój ojciec odpada, nie mam z nim dobrych kontaktów z resztą przy nim też bym się wstydziła, chyba wezmę babcię... u ortopedy już wystarczająco byłam ,,zmacana'' jak stałam w staniku :(

Gość gość
No i przypomniało mi się że powiedział żebym przyszła sama, bo dorosła dziewczyna jestem... ale w takim razie i tak wezmę babcię

Gość gość
Wez bo jak takie teksty rzuca to nic niewiadomo. To nie jest zaden wstyd przyjsc z kims i jest to tylko i wylacznie twoja decyzja, wiec bic mu do tego

Gość gość
dziś no masz rację