Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Les w związku z facetem

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam 29 lat i jestem bi z nakierowaniem na kobiety, a może jestem les i nie chcę się do tego przyznać. Tak czy siak, 3 lata temu wyszłam za mąż za długoletniego chłopaka- nalegała rodzina, znajomi brali śluby i uległam presji społecznej. Moja rodzina jest z gatunku konserwatywnych i ustawionych, tych z gatunku "co sobie ludzie pomyślą" dlatego do tej pory nie powiedziałam im o mojej orientacji. Z mężem śpimy w oddzielnych sypialniach, przestałam uprawiać z nim seks 2 lata temu. Śmieszne jest że on mimo to nalega na dziecko... Mój pociąg do mężczyzn jest w 1/10 tak silny jak pociąg do kobiet. I doszłam do takiego etapu, w którym nie chcę już żyć niezgodnie ze swoją natura. Nie powołam na ten świat dziecka, które od początku będzie niechciane, nie wyobrażam sobie być matką, nie chce tego. Dodatkowo w mojej pracy jest kobieta, którą się zauroczyłam. Najchętniej uciekłabym bez słowa i zaczęła nowe życie gdzieś daleko... Czy są tu kobiety w podobnej sytuacji?

Gość gość
tez nie jestem zainteresowana mezczyznami, ale nie wyobrazam sobie byc taka, przepraszam za wyrazenie, tepa owca, egoistyczna, wykorzystujaca biednego faceta