Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o 28 letniej kobiecie która ma 5 dzieci ?

Polecane posty

Gość gość

nie pracuje tylko żyje z zasiłków, caritasów itp ma cyfrowy polsat na dachu, jej nowy facet ma dobre auto dzieci ma z 3 roznymi facetami, ale teraz jest z nowym

Gość gość
pogubiłem się, mógłbyś powtórzyć ?

Gość gość
że to wredna i głupia kur'wa

Gość gość
ale patolówa :D gdzie ty znajdujesz takich kolesi którzy cię chcą?

Gość gość
ja znałam podobną, 1 raz zaciązyla w wieku 14 lat z rok starszym typkiem ze szkoły, oczywiscie on nie mial zamiaru byc ojcem, traktowal ją jak wór na sperme :D dzieckiem zajmowala sie jej matka, ona nie zdala bo latała za chlopakami, w wieku 16 lat zaciazyla znow z pare lat starszym kolesiem, on potem trafil do wiezienia na 2 lata, po wyjsciu byli troche ze sobą ale potem zostala sama, kolejnym dzieckiem tez sie rodzice zajmowali a ona dalej balangowala, wystrojona zawsze jak na wesele :D w wieku 19 lat znow zaciązyla nie wiem z kim :D teraz ma lat 22 i tylko czekac az znow zajdzie :D Ojciec taksówkarz, matka prowadzi kiosk, nie są alkoholikami, syn normalny pracujący a córka im sie nie udała :D

Gość gość
O 28-letniej kobiecie, która ma 5 dzieci myślę że jesli ją na nie stać, lubi i czuje się w jakiś sposób spełniona przez to to ok :) ale w takiej sytuacji, jak piszesz nie myślę o niej nic dobrego

Gość gość
Myślę, że świetnie się wpisuje w nowy projekt "500 na dziecko " i kobieta naprawdę poświęca się walce z niżem demograficznym :-D także spoko.

Gość gość
Myślę że ma rozepchaną pisde

Gość gość
mysle, ze katotaliby sa z takich zadowoleni, w koncu walczy z nizem demograficznym, a te oblesne feministki pasztety nie sa takie chetne w kroku