Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstyd mi że nie mam znajomych..

Polecane posty

Gość gość

Ale nie mam ich tez dlatego że ich nie chcę albo zerwalem kontakt z powodu takiego iz byli chuuja warci. Jednak teraz poznalem dziewczyne i ona mnie pyta jakie mam plany, co robie a mi wstyd że tylko siedze w domu, bo ona non stop gdzieś wychodzi albo ktoś przychodzi do niej. Co ja mam jej mówić? Pomóżcie

Gość gość
Dokładnie. Po chuj ci tacy znajomi. Inni ślinią się do wszystkich byle mieć z tego jakąś korzyść. Tak trzymaj normalna kobieta zrozumie.

Gość gość
Co powiedzieć? Prawdę, że zawiodłeś się na swoich 'znajomych' i tyle. Fałszywi ludzie, nie są nikomu potrzebni.

Gość gość
jestem żeńską wersją Ciebie autorze. ostatnia znajoma którą poznałam z 5 miesiący temu przestała się do mnie nagle odzywać gdy przypomniałam jej by oddała mi 20 zł, ktore pożyczyła 3 tygodnie wstecz. I jak tu urwa mać nie oszaleć ? przez 4 euro znajomosc poszla sie walic. a miałam nadzieje ze bedzie cos fajnego z tego, zwlaszcza ze starsza ode mnie (29 lat). inna kolezanka sypiala z chlopakami kolezanek i kazdą oklamywala do czasu az wszytsko wyszlo na jaw. jeszcze inna wstydzila sie ze mna wychodzic na miasto bo miala pare kg za duzo, ale juz z grubszymi wychodzila. i mogłabym tak wymieniać bez końca... a ja weekendy spędzam sama bo póki co faceta też jeszcze nie mam, wszędzie sama...idzie zgłupieć :/ lepiej się czuje wśród rodziców i ich znajomych niż wsród moich rówieśniczek/rówieśników.

Gość gość
Teraz ciężko jest o fajnych znajomych którzy chcieliby się spotykać tylko po to żeby spędzić fajnie czas.

Gość gość
no a czego można chcieć od znajomych prócz fajnie spędzonego czasu, wspólnych wspomnień ? ja marzę o tym by znaleźć choć kilka osób z którymi będę mogła na spontanie jechać w góry, spędzić sylwestra, iść do pubu i śmiać się do rozpuku. to do czego są znajomi ? do załatwiana spraw ? pożyczania pieniędzy? ja się chyba nie w tej epoce urodziłam...