Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidze w Polakach tej obrzydliwej prymitywnej cechy

Polecane posty

Gość gość

Nie spotykanej nigdzie na świecie. Ocena czlowieka przez pryzmat powierzchownosci. Wystarczy ubrać sprana bluzę i trampki żeby stać się osoba niegodna szacunku, zainteresowania, osoba glupia pozbawiona inteligencji, moralnosci i w ogole ludzkich cech. Zaden zaklamany Polaczek się do tego oficjalnie nie przyzna ale wystarczy drobna zmiana w wygladzie, fryzura, makijaz i juz od razu zmiana w traktowaniu o180 stopni. Automatyczna uprzejmosc,cierpliwosc, chęć pomocy. Ja p*****le ale pusci ludzie i to doslownie wszyscy w tym kraju tak się zachowuja

Gość gość
jak cie widzą tak cie piszą - zapamietaj to sobie ty głupia p1zdo

Gość gość
a ja nienawidze w Polakach zazdrości, zawiści i tego że 75% trzeba tłumaczyć żarty

Gość gość
Okrutny , tepy, prymitywny narod, dobrze ze stad wyjechalam. Mam takie samo zdanie

Gość gość
Dobrze, że chociaż wy tacy wspaniali i pozbawieni polskiej cechy :D perełki :)

Gość gość
Prymitywna to jest autorka bo wątku bo nie można szufladkować każdego członka narodu pod jedno określone zachowanie.

Gość gość
Fakt z tymi zartami. Tez sie nie znaja. Nie maja poczucia humoru.i dystansu do siebie.

Gość gość
Jesli jesteś człowiekiem wartym szacunku,czyjejs uwagi ,zainteresowania to nie warzne w co jestes ubrany.

Gość gość
Niestety mozna. Zdecydowana wiekszosc Polakow tak reaguje. Ale prawda boli wiec trzeba zaatakowac autorke.

Gość gość
To prawda, pracuje jako fotomodelka wiec jak jestem umalowana to wygladam calkiem, calkiem ale na codzien sie nie maluje i nie przywiazuje wagi do stroju, tzn chce glownie zeby byl wygodny. I tylko w Polsce spotkalam sie z wypowiadanymi wprost lub za plecami uwagami ze jestem brzydka, zaniedbana itp. Najsmieszniejsze, ze nigdy nie powiedziala tak osoba atrakcyjna, glownie byly to wytapetowane lale z cycem na wierzchu

Gość gość
Sama masz kompleksy i nienawidzisz ludzi. Ja ubieram się jak chcę i nie interesuje mnie co kto o moim wyglądzie myśli. Czasami jestem odstawiona jak stróż w Boże Ciało włącznie z makijażem , a czasami dres i trampki. Ludzie głupi nie wpływają na moje samopoczucie, a tez wszystkich do jednego wora nie wkładam. Tak, że fajnie, że opuściłaś kraj, bo takich pustaków, to jak najmniej.

Gość gość
Moja znajoma ktora wylysiala po chemioterapii i chodzila w chustce na glowie byla bardzo zle odbierana jak wychodzila sama z domu , nawet ekspedientki były dla niej opryskliwe. Wychodzila tylko z rodzicami i ludzie od razu stawali sie tacy wspolczujacy. Tak jakby człowiek bez oparcia psychicznego w rodzinie czy przyjaciolach byl nic nie wart. Polactwo

Gość gość
Coś na kształt gościaewuni wróciło, masakra.

Gość gość
tak jest na całym świecie ;) I tak, jak ktoś cię nie zna to oceni po wyglądzie.

Gość gość
"Sama masz kompleksy i nienawidzisz ludzi. Ja ubieram się jak chcę i nie interesuje mnie co kto o moim wyglądzie myśli. Czasami jestem odstawiona jak stróż w Boże Ciało włącznie z makijażem , a czasami dres i trampki. Ludzie głupi nie wpływają na moje samopoczucie, a tez wszystkich do jednego wora nie wkładam. Tak, że fajnie, że opuściłaś kraj, bo takich pustaków, to jak najmniej." X Jestes tepa i prymitywna pewnie bezczelnoscia nadrabiasz

Gość gość
Tepa i prymitywna jest osoba, co nienawidzi Polaków i obwieszcza to na serwisie polskim. Jeśli jesteś taka zadowolona z wyjazdu, to dyskutuj tam gdzie mieszkasz, a nie z tymi znienawidzonymi Polaczkami.

Gość gość
Ja ostatnio poznałam Polke z Norwegii. Pożal się Boże, co za prostak. Uważa, że każdy u nas to złodziej i oszust, a sama jest wredna i zachowuje się tak, jak sądzi o innych.

Gość gość
Po prostu autorko z prymitywnymi ludźmi się zadajesz i dlatego tak wszystkich wrzucasz do jednego wora.

Gość gość
E tam, ja nie widzę aby opisywane zjawisko miało aż taką ogromnie niszczącą skalę. Sama przeważnie chodzę luźno ubrana i ludzie są dla mnie mili. Kiedyś nawet wyglądałam bardzo nieatrakcyjnie i wydaję mi się, że ludzie podchodzili do mnie normalnie, czasem najwyżej ktoś skomentował moje bryle. Nie zaprzeczę, że ocenia się po wyglądzie, bo się ocenia, ale jakoś szczególnie mnie to nie razi ani nie krzywdzi.