Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobają mi się grube kobiety, moi koledzy się dziwią

Polecane posty

Gość miś wedrowny
mnie też się podobaj puszyste, na tym ostatnim zdj€ciu tych trzech najbardziej w moim typie jest ta z prawej:classic_cool: a co o tym sadza jakieś tzwele to mnie raczej nie interesuje :) Czasami przy piciu ci co tak się zachwycają wieszakami na pokazach mody, nagle po pijaku się nie mogą oderwać od teledysków hip-hop które mam na komórce, tak to nieraz bywa z tymi "estetami", pyerdolonymi zresztą :-D

Gość gość
Kiedyś jak byłem młodszy to podobały mi się szczupłe a teraz jest wręcz przeciwnie wolę grubsze. Akurat w takiej się zakochałem i jest się do czego przytulić :)

Gość gość
no proszę, jest nas więcej :)

Gość gość
gość dziś oko może i masz ale wagi w oku nie zajmuję się wagą na co-dzień i jak jest ze trzy kilo różnicy między 1 a 3 to góra

Gość miś wedrowny
gość dziś no proszę, jest nas więcej usmiech.gif x jest nas bardzo dużo i to sa wlasnie normalni faceci, to natura decyduje o tym że podobają nam się kobiety silnijesze, zdrowe etc bo dla naturey najważniejsze jest żeby dzieci było dużo i zdrowych:) Tak że nawet jak dzieci nie planujemy to nasze instynkty nas ciągną do curvy girls ;)

Gość gość
Chyba żartujesz, Zobacz na nogi, szczupły tyłek, małe piersi pani nr 1 a porównaj panią nr 3- uda zaokrąglone, pełne piersi.