Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze o pomoc 2 raz mam okres w tym miesiacu

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie chodzi mi o miesiaczke. Odkad zaczela ona byc regularna to okres mialam co 31 dni lecz teraz nie wiem co sie stalo. Na poczatku pazdziernika dostalam okres przerwa miedzy poprzednim wynosila 27 dni ale nie martwilam sie tym bo myslalam ze tak sie moglo stac ale teraz znowu dostalam i minelo dopiero 26 dni od tego poprzedniego. Drugi raz w tym miesiacu mam miesiaczke czy mam zaczac sie martwic? czy tak moze sie dziac?

Gość gość
Dziewczętom w bardzo młodym wieku zdarzają zaburzenia miesiączkowania,nierówne cykle ,A czy miesiączki miewasz obfite ?

Gość gość
A dobrze się odżywiasz ? Masz jakąś diete ? Stresujesz się czymś ? Przyczyny mogą być różne.

Gość gość
Zawsze miesiaczki mialam male i nie mam zadnych diet ani nie stresuje sie niczym a okres mam juz 5 lat

Gość gość
Odżywiam się raczej dobrze,brak stresu,prowadzę raczej spokojny tryb życia,zauważyłam też że ostatnio mam bardziej obfite krwawienia i jestem bardziej niż zwykle osłabiona Czy może być to spowodowane dorastaniem seksualnym?

Gość gość
Mam ten sam problem tylko czasem czuje tez jak piersi mnie bola a nigdy nie bolaly podczas miesiaczki. No i jaki moze byc powod ze tak czesto mam okres 2 razy w miesiacu

Gość gość
Myślę że powinnaś udać się do lekarza ,twoje osłabienie może być właśnie spowodowane częstym występowaniem krwawienia i zbyt dużym ubytkiem krwi.