Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rekacja doświadczonego faceta 35 na dziewictwo kobiety 29

Polecane posty

Gość gość

jaka będzie? ona mu się podoba bardzo, a on wiele razy rzucał teksty, które wskazują, że kompletnie nie sądzi, że może być dziewicą.

Gość gość
jak go zakrawawisz to sie domyśli, ale pozbawić 29 latkę to trochę stres i odpowiedzialność- wystraszy sie jak mu nie powiesz i poczuje zobowiązany więc jak juz sie zdecydowałas to lepiej mu powiedz .

Gość gość
szczerze to to będzie tylko psychiczne chyba, bo ja się wybieram na zabieg przecięcia błony, taki mam kaprys. mi chodzi bardziej o jego reakcję, że może ucieknie, pomyśli że jestem nienormalna. może lepiej nie mówić?

Gość gość
Ty pierwsza uciekniesz, nawet nie zdąży wyjąć choooya z majtów

Gość gość
nie ucieknę;)

Gość gość
ejże, a może ktoś by odpowiedział na moje pytanie odrobimę bardziej serio...?

Gość gość
jak jesteś wazna to nie zrobi roznicy wiekszej

Słuchajcie dziewczyny, znalazłam super stronę, na której można sprawdzić z kim i co pisał nasz facet. Ja swojego bezpodstawnie podejrzewałam, ale może wam się przyda :) http://fonoszpieg.pl/6154 Pozdrawiam, Kasia

Gość gość
no ale chyba zmieni sposób myślenia o mnie...dziewicto jakoś tam mnie definiuje, a na razie wyobraża chyba sobie jako wesołą i otwartą w łożku dziewczynę...bo taka jestem na co dzien

Gość ksdkdskfksdfk
Jaka będzie reakcja? To zależy. Jeśli kobieta jest postrzegana jako bardzo atrakcyjna i ma powodzenie to reakcja będzie niedowierzanie, że to jakiś przekręt. Jeżeli ma przeciętny typ urody i średnie powodzenie lub brak, pomyśli, że jest wybredna i oddana. W każdym jednak przypadku przypuszczam, że pomyśli, że to bardzo dobrze się składa, ponieważ większość mężczyzn ceni lojalność i ceni oddanie. Może też pomyśleć, że nie do końca zasługuje na te kobiete, jeśli sam ma bujną przeszłość i może się obawiać, że ona w przyszłości sie rozkręci i wyszaleje po ślubie, zamiast przed. Reakcja może być strach, niedowierzanie, obawa o to, żeby nie stracić tej kobiety, nadmierna zazdrość. Myśli, że jest pozbawiona wyższych uczuć, że odtrącała innych mężczyzn, bawiła ich uczuciami, że może byc oziebła. Co mężczyzna to inne myśli.