Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopak który ciągle chwali się swoją klatą.

Polecane posty

Gość gość

Zaczęłam się spotykać z pewnym chłopakiem, oboje mamy po 20 lat. Ja jestem trochę większych rozmiarów a on typem sportowca. Ogólnie ma bardzo ładne ciało i mówiłam mu o tym nie raz. On od jakiegoś czasu ciągle mi wysyła swoje zdjęcia bez koszulki, zdjęcia klaty i tak dalej. W siłowni czy po siłowni, jak się widzimy czy rozmawiamy to ciągle się w coś przebiera. Widzę że robi to specjalnie i jest to na serio żenujące. Na początku mi to wcale nie przeszkadzało i było nawet miłe że sam ciągle mi wysyła swoje zdjęcia czy się nie krępuje. Ale teraz się tak dziwnie czuje.. w dodatku jak zdejmuje koszulke żeby np przebrać to trzyma tą nową tak długo w dłoniach i wybiera momenty w których jestem skupiona tylko na nim. Najgorzej jest jak rozmawiamy na kamerce.. bo np przebiera koszulkę na piżamę i tak patrzy w tą kamere u siebie strasznie długo i wtedy nic nie mówi i jest to okropnie żenująco, wręcz żałosne. Ja nie wiem po co on to robi?!!!! i dlaczego ? i co ja mam mu powiedzieć na to? Czy ktoś zna powód ?

Gość gość
haha smieszne

Gość gość
pewnie jest jakąś mentalną s*******iną, nic nie poradzisz

:D sory ze sie smieje. Moze on chce cie podkrecic tym albo zob to w twoich oczach ze podobasz mu sie fiz i pozadasz go.

Gość gość
Ja rozumiem że może chce mnie nie wiem.. podniecić... ale kurde. W dzień w dzień.. najlepsze jest to że mnie informmuje zawsze żebym patrzyła na niego jak to robi i mówi np że "przebiorę się z piżamy" itp... Czuje się wtedy taka zmieszana i wgle nie wiem jak się zachować. On potrafi tak zrobić z 2 razy dziennie.

Gość gość
Narcyz i egocentryk z niego. Strasznie żenująco bym się czuła jakbym musiała to oglądać. Musi mieć dość pusto w głowie Jeden gościu z którym się spotykałam miał sporo fot sprzed lat jak się miesniami chwali, niby się sam z siebie śmiał, że taki pusty był (jednak po coś mi te foty pokazywał) - ale serio mu to zostało, narcystyczny był niesamowicie.