Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćczekam

Pamietasz jak bylismy

Polecane posty

Gość gośćczekam

Na gorce i czas sie zatrzymal???dziekowalas mi ze cie zabralem w to wyjatkowe miejsce.Potem za jakis czas poprosilas mnie o rozmowe i musialem ci kupic piwo zebys sie odwarzyla zadac mi to pytanie.Odpowiedzialem choc nie wprost a potem cie przytulilem i tak stalismy przez jakis czas.Glaskalem cie po wlosach i calowalem w glowke.I stalismy tak kolo tego priora i wydawalas sie byc taka szczesliwa wtedy.Myslalem ze juz wiem wszystko w tamtym czasie ale chyba sie jednak mylilem :( moze kiedys w koncu znow sie pojawisz w moim zyciu ale wtedy zrobie inaczej.Wtedy juz cie nigdy nie wypuszcze z tego objecia...

Gość gość
po pijaku się nie liczy :P

Gość gośćczekam
Nikt nie byl pijany :p

Gość gość
Nic takiego nie pamiętam.

Gość gość
Hmmm...ciekawe dlaczego???pomyslmy...bo nie jestes nia??? :p

Gość gość
Nie,bo nie jestem taka jak wy ..pijacka i zboczona ani on też taki nie jest.I skąd ta górka?infantylne.*!

Gość gośćszarik
som tacy co mieli do szkoly pod gorke...som tacy...

Gość gość
Wiem.ty jesteś tego przykładem !pijacka wredna i zboczona gnido.Do budy!

Gość gośćszarik
som tacy,widac jak na tacy...

Gość gośćszarik
spadaj Marta,bozes huja warta...sprawdzone und udowodnione...etatowy zjeb

Gość gośćszarik
no i znikla Marta ,huja warta...hehe dno mulaste

Gość gość
Walcz o nią...

Gość gość
gośćczekam - to emocjonalny przygłup, chcący zaspokoić swoje marne ego wspomnieniami o "górce", i wymusić na jakiejś kobiecie, żeby się do niego odezwała. lejcie na takich koniotrzepów bo oni nigdy się nie zmieniają, szkoda na nich czasu. a pamiętasz jak srałeś ze strachu przed policją?

Gość gośćczekam
Hmmm...przed policja???nie mialem przyjemnosci z tymi panami :p Czy jestem przyglupem???No coz.Jezeli tak sie nazywa tych co kochaja to jestem :p A do tego jeszcze dorzuce do tej osoby powyzej:lubisz mowic ludziom co maja robic???zadasz by postepowali tak jak ty chcesz i uwazasz???No niestety ale ludzie beda jednak robic po swojemu.Jak chcesz komus rozkazywac to kup sobie psa.I wiecej nie bede z toba polemizowal bo ty nurkujesz w brodziku intelektualnym a to neguje z moimi imperatywami :p

Gość gość
rób sobie co chcesz przygłupie, leję na takich ciepłym moczem :P

Gość gość
I kto to mówi?Podły zawszony psie.Te koniotrzepy to właśnie policja a dokładnie dwóch policjantów ojciec i syn.Dno intelektóalne mające na celu rozpieprzyć dwie rodziny i rozkazujące wszystkim w koło.Pijackie. zawszone..przelewa się jad i wulgaryzm.Atakują porządnych ludzi podkładają świnię.Młodemu też chcieli rozkazywać ale młody się nie da bo po pierwsze ma ojca a po drugie ma swój rozum.Skorumpowane gnidy..numer y wysępione bokiem..pogróżki,złamana ręka żonie i co tylko.Stali bywalcy w knajpie.Znam to na wylot.CZEKAJĄCEMU to oni mogą co najwyzej buty pucować bo on jest zupełnie inny niż oni i przynajmniej jest uczciwy i nieskorumpowany.Ludzie do niego lgną.Górka a góry to różnica.Góry są wszędzie nawet za granicą.!

Gość gość
Cd.intelektÓalne gnidy oprócz tego trzeba skierować na przynusowe badanie psychiatryczne!a potem wyrobić in obu żółte papiery.O leśniczówce to wy sobie możecie pomarzyć.Mam was po dziurki w nosie!!!.