Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany 3

Jak odzyskac zaufanie zony

Polecane posty

Gość załamany 3
Wystarczy że wypiję 4 piwa

Gość załamany 3
załamany 18:46 nie podszywaj się czyli jeśli chodzi o tego typu rozmowy to jest to już uważane za zdradę, utratę zaufania, czy już nie wolno zażartować sobie nawet w pracy z płcią przeciwną, zdystansowałem się do tej znajomej z pracy bo wyczułem że jest to taki dziwny typ kobiety i mógłbym mieć problem :o(

Gość załamany 3
Mam jeszcze jeden pomysł, i tak mam w domu już kłopoty więc teraz chyba mogę zaorać ogródek koleżance z pracy?

Gość załamany 3
czy jeśli kobieta pyta czy ładnie wygląda to nie można jej powiedzieć że ładnie czy nawet sam z siebie komplement aby miło się pracowało, żarty z podtekstem seksualnym nie są dozwolone?

Gość gość
''czy już nie wolno zażartować sobie nawet w pracy z płcią przeciwną,'' Twoja żona uważa, że nie wolno.

Gość załamany 3
Moją żonę poderwałem na tekst "bzykasz się czy trzeba z Tobą chodzić?" To też był flirt?

Gość załamany 3
załamany 3 dziś nie podszywaj się żona moja jest niezła laska a ta koleżanka to nie chciałbym być nie miły ale niezły pasztet, bardziej mógłbym powiedzieć że traktuję ją ja kumpla wogóle mnie nie pociąga przesuszony kościotrup, brak zaokrągleń płaska deska

Gość załamany 3
nawet nie wiedziałem,że takie lubię. Kręci mnie ta glajda

Gość gość
Autorze, wszystko będzie dobrze. Żona na pewno wie, że ją kochasz, po prostu zawiodła się na tobie. Ona chce być dla ciebie całym światem, jedyną kobietą do flirtowania, to znaczy, że jej na tobie okrutnie zależy.

Gość załamany 3
To co ja mam teraz zrobić? Zaprosić z kolację? Może umówię się z żona i koleżanką z pracy i wszystko się wyjaśni?

Gość gośćkatka88888
załamany ta koleżanka z pracy jest beznadziejna zadając Ci takie pytania,naprawdę to żenujący typ baby,dobrze zrobiłeś się oddaliłeś od niej,takie to lubią mącić i możliwe że miałbyś z nią ciężko gdybyś przekroczył jakąś granice,a jakby naprawić tę sytuację,hm mam pomysł by na następne spotkanie gdzie będzie ta głupia babka w większym gronie zabrać żonę i sprawić by czuła się tak jak powinna się czuć,dla babki zimny dla niej kochany:-) niech zobaczy na własne oczy jedna i druga jak jest i się obie uspokoją ,może :-)

Gość załamany 3
Tzn że mam teraz traktować tą koleżankę jak szmatę?

Gość załamany 3
załamany 3 dziś nawet nie wiedziałem,że takie lubię. Kręci mnie ta glajda załamany 3 dziś To co ja mam teraz zrobić? Zaprosić z kolację? Może umówię się z żona i koleżanką z pracy i wszystko się wyjaśni? Podszywacze pozostałym bardzo dziękuję za wszelkie uwagi zwłaszcza pocieszające że jej minie bo mi na niej też cholernie zależy

Gość gośćkatka88888
Zbąbaj Jej pośladki a zobaczysz że jej przejdzie.

Gość gośćkatka88888prawdziwa
podszywaczu czy kobieta może napisać coś tak beznadziejnego?i co to za słowo zbąbaj,dobra lece ,nic więcej nie napisze to będzie podszywacz :_)

Gość gość
A jak z nią rozmawiałeś, to co powiedziała? Próbowałeś, to żonie wyjaśnić?

Gość załamany 3
Powiedziała że jestem frajer i ma mnie dosyć. Chciałem Ją pocieszyć i zabrałem na obiad, ale nawet nie zjadła, patrzyła na mnie jakby mnie nie znała. Załamka.

Gość załamany 3
załamany 3 dziś Tzn że mam teraz traktować tą koleżankę jak szmatę? to podszywacz nie jestem typem mężczyzny, który nawet wredne koleżanki z pracy tzw toksyczne traktuje źle choć niejedna na to zasługuje

Gość załamany 3
załamany 3 dziś Powiedziała że jestem frajer i ma mnie dosyć. Chciałem Ją pocieszyć i zabrałem na obiad, ale nawet nie zjadła, patrzyła na mnie jakby mnie nie znała. Załamka. Podszywacz tak próbowałem, że to nie miało znaczenia, nic nie znaczące głupie gadki, nawet jej kijem 3 metrowym nie tykłem, ale ona coś sobie uroiła i wymyśla rzeczy które nigdy nie miały miejsca

Gość załamany 3
Moja żona udowodniła tym,że nie dość że jest brzydka to jeszcze zazdrosna i głupia...

Gość gość
No to dziwną masz tą żonę, poważnie, żeby po czymś takim się rozwodzić? Ludzie robią gorsze rzeczy, a mimo to ratują małżeństwa, walczą o związek/partnera.

Gość załamany 3
Ja jej kiedyś wybaczyłem zdradę, puściła się z sąsiadem.

Gość załamany 3
załamany 3 dziś Moja żona udowodniła tym,że nie dość że jest brzydka to jeszcze zazdrosna i głupia - podszywacz nic już nie piszę kolejne odpowiedzi to podszywacz ale z chęcią poczytam jeszcze ciekawe komentarze co o tym sądzicie jest to powód do rozwodu kiedy granica zostaje przekroczona w związku czy np taniec nie przytulaniec np na takiej imprezie firmowej gdyby nie było osób towarzyszących byłby źle odebrany

Gość gość
Zacznij dymać co popadnie cipo a nie użalasz się na babskim portalu że masz popierniczona babę w chacie.

Gość gość
załamany 3 trzymam kciuki aby żonie przeszło a na koleżanki w pracy uważaj bo baby są różne i potrafią namącić w szczęśliwym małżeństwie piszą dziwne emeile zaczepiają

Gość gość
Ta, zaglądają nam do gaci, robią sobie o nas dobrze i późniem faceci mamy kłopoty...złe baby... hahaah

Gość gość
skradają się pod biurka na kolanach by robić nam l...... by było nam przyjemnie

Gość gość
za rozmowę na komunikatorze nie dostaniecie rozwodu...