Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

26 lat, 165 cm, 93 kg, trądzik, brak znajomych, brak wykształcenia, brak kasy

Polecane posty

Gość gość

brak pracy, fobia społeczna, nerwica oto cała ja... postanowiłam zmienic swoje zycie, byłam u psychiatry biore juz leki Fevarin i Sulpiryd, byłam tez u dermatologa i zaczynam kuracje Izotekiem, najgorsze bedzie odchudzanie...w sumie juz mam mniejszy apetyt od Fevarinu, jak cos jem to mnie mdli i z trudem zjadłam wczoraj niewielką kolacje.

Witam cię kochana! Bardzo cieszę się, że zrobiłaś "coś" w swoim życiu w tym dobrym kierunku! :) Życzę Ci powodzenia i trzymam z całej siły za ciebie kciuki! Gdybyś chciała od czasu do czasu porozmawiać z kimś to możesz napisać :)

Gość gość
Kotek dobry z ciebie chłop.

Gość gość
ale locha

Gość gość
naprawdę można tyle ważyć? :O przecież 165cm i 65 kg to już grubaska, 75 kg to waleń, więc nie mogę nawet sobie wyobrazić 93 kg :O :O żaden mój facet nawet tyle nie ważył, a każdy miał minimum 180cm :O :O

Gość gość
żaden mój facet nawet tyle nie ważył, a każdy miał minimum 180cm x to zadawałas sie z jakimis leszczami a nie byczkami :D

Gość gość
Zapraszam do poradni dietetycznej . www.edietetyk.com.pl Konsultacje w gabinecie oraz on line. Zdrowe zbilansowane diety bez suplementów, indywidualnie dopasowane do wagi, wzrostu, budowy ciała i preferencji smakowych. Zapraszam serdecznie