Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onanieona82

Olimp Thermo Speed Extreme 118kapsułek 40zł

Polecane posty

Gość onanieona82

Mam do odsprzedania Olimp Thermo Speed Xtreme 118szt (w opakowaniu brakuje 2 kapsułek) cena rynkowa 49.90 za 40zł. Niestety ze względów zdrowotnych musiałam zrezygnować z zażywania suplementu.Możliwy odbiór na terenie Warszawy.Termin przydatności 26-02-2017r. Osoby zainteresowane proszone o kontakt mailowy onanieona82@gmail.com Olimp Thermo Speed Extreme - - to opracowana naukowo, kompleksowa kompozycja najaktywniejszych termogeników pokarmowych - tyrozyny, synefryny, epigalokatechiny (EGCG), piperyny i kofeiny. Wyraźnie ułatwia redukcję tłuszczu zapasowego i jednocześnie rozwój suchej masy mięśniowej, czyli kształtowanie perfekcyjnej definicji ciała i ekstremalnych zdolności wysiłkowych. Przeznaczony jest przede wszystkim dla sportowców z dyscyplin sylwetkowych i z limitami wagowymi jako środek wspomagający pracę nad osiągnięciem najwyższej formy startowej oraz wszystkim chcącym pozbyć się Trudnych do redukcji pokładów tkanki tłuszczowej.

Gość gość
Siema, Pisałem na adres podany w wiadomości, ale odrzuca mi wiadomość. Czy jest to jeszcze aktualne?