Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przedszkole czy klasy 1 . 3? co wybrac?

Polecane posty

Gość gość

jestem studentką pedagogiki wczesnoszkolnej. Mam pytanie do osób, które pracują w tym zawodzie - która opcja -czy praca w przedszkolu czy w klasach 1-3 jest dla nauczyciela bardziej obciążająca pod względem przygotowywania się do zajęc? bardziej pracochłonna? Nie to, że chcę się migać od zajęć domowych, ale mam własne dzieci i dużo obowiązków domowych, nie chciałabym tego zaniedbać przez to, że godzinami po pracy non stop trzeba sie przygotowywać do pracy na następny dzień..

Gość gość
Więcej pracy czeka Cię w przedszkolu, a w klasach 1-3 więcej biurokracji.

Gość gość
moja siostra jest właśnie po pedagogice wczesnoszkolnej szukała pracy aż rok i tak dostała po znajomości więc raczej wątpię że będziesz mogła wybierać i przebierać no chyba że masz plecy wiadomo że najlepiej pracuje się w szkole i przedszkolu państwowym niestety moja siostra dostała prace w prywatnym przedszkolu jest normalnie masakra wychodzi rano wraca o 18 i na tym praca się nie kończy ciągle jakieś głupoty zabawy wymyśla uczy się wierszyków na pamięć w dodatku ciągle grypa i wszy łapie :(

Gość gość
hahah lepiej bierz klasy 1-3 przynajmniej wszy nie złapiesz:P

Gość gość
wiem, ze nie bede mogla przebierac.. ale przynajmniej na co sie ukierunkowac. to, że w 1-3 jest mnostwo biurokracji to wiem, ale co to znaczy ze więcej pracy w przedszkolu? to znaczy ze jeszcze wiecej biurokracji ?

Gość gość
moze inaczej.. jaka opcja da mi więcej wolnego czasu po pracy? Nie przeszkadza mi to, że w trakcie pracy trzeba się napracowac, chodzi mi o czas poswiecony na przygotowanie zajęć w domu..

Gość gość
ja moge polecic od siebie aniołkowo w Łodzi - kadra, jedzenie i zajecia są na wysokim poziomie.