Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mam zrobić żeby mój facet miał większą ochotę na sex?

Polecane posty

Gość gość

mam 17 lat, mój chłopak 23, spotykamy sie od dlugiego czasu, na początku spotykaliśmy sie raz/tydzień, dwa tygodnie i na każdym spotkaniu kochalismy sie 2 razy ( tak juz mamy) i wystarczało mi to, teraz spotykamy sie 2-3 razy w tygodniu i standardowe dwa numerki na spotkaniu mi nie wystarczaja, jestem nie zaspokojona i warto dodac że on robi to na prawdę świetnie i wcale nie krótko, ale ja mam wieksze potrzeby a on po 1,5 godz. miłosnych uniesień jest zmęczony, nie chce mu sie itd.. wiem ze go podniecam, nawet lodzika nauczyłam sie perfekcyjnie ale nawet to go nie przekonuje na to zeby chciał więcej, i co ja mam robic? sa na to jakieś rady? pomózcie!!! jak go zachęcic? co zrobić zeby miał więcej siły? nie chce go wykończyć ale chce tez byc zaspokojona

Gość gość
chyba mu nie staje tak szybko, kup mu wiagre

Gość gość
musisz mieć dwóch facetów , będą cię rypać jeden po drugim, umawiaj się tak aby było to możliwe, i będziesz miała frajdę

Gość gość
ja moge ci podac rozwiazanie

Gość gość
staje mu kiedy tylko zaczynam go dotykać, lizać mmm , ale niestety pomimo tego że stoi jemu sie nie chce

Gość Stary Satyr
Okay, podsumujmy: spotykacie się 2-3 razy w tygodniu i na każdym spotkaniu 1-2 numerki. Dobrze rozumiem? Jeśli tak to mam zalecenie: spróbujcie czasem pójść gdzieś razem albo porozmawiać. Jeśli macie o czym, bo pomiędzy 23 a 17 lat jest naprawdę wielka przepaść. Nie musisz dziękować.