Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawik29

Jak pozbyć się popędu płciowego?

Polecane posty

Gość prawik29

Mam 29 lat nigdy nie miałem partnerki i od długiego już czasu już nawet nie szukam. W mojej sytuacji i przy moich cechach osobowościowych (nerwica, wieczna depresja, aspołeczność, skłonność do samotnictwa i ogólnie cechy autystyczne) nie mam szans na dziewczynę jakiej zdrowy facet pragnie czyli młodą i atrakcyjną. Takie szukają albo facetów o interesującym charakterze, albo samców młodych silnych dominujących. Pozostałe lecą na kasę, szczególnie te starsze. Nie mam ani szans w takiej rywalizacji ani przede wszystkim ochoty na nią. Trzeba się pogodzić z tym, że jetem genetycznie wybrakowany. Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze mam przy tym wysoki popęd.. Jedynie co teoretycznie mógłbym zdobyć to kasa, ale prostytutki nie chce. Perspektywa płatnego seksu czy to bezpośrednio za pieniądze czy za zapewnienie wygodnego życia całkowicie mnie nie interesuje. Na co mógłbym jeszcze ewentualnie liczyć to tzw. odpadki z pańskiego stołu czyli kobiety po 30tce, rozwódki, kobiety z dziećmi itp. oraz kobiety brzydkie, grube. Jako że zasób potencjalnie osiągalnych partnerek (chociaż pewnie i to nie) jest zupełnie mnie niesatysfakcjonujący chcę zrezygnować z tego elementu życia całkowicie. I tutaj moje pytanie jakie są metody na pozbycie się popędu płciowego, które jednocześnie negatywnie nie odbiły by się na moim zdrowiu? Wiem, że skuteczną metodą jest obniżenie poziomu testosteronu, ale testosteron reguluje wiele innych procesów w organizmie i jego sztuczne obniżanie przynosi ogólne pogorszenie stanu zdrowia mężczyzny na co dowodem są problemy zdrowotne kastratów. Czy są jakieś inne skuteczne i bezpieczne metody na radykalne obniżenie, a najlepiej całkowite wyłączenie popędu płciowego? Może któryś z facetów na kafe bierze takie środki? W końcu to forum dla nieudaczników.

Gość gość
wsadź c***a do wiadra z zimną wodą to zobaczysz

Gość gość
Kup sobie brom pomaga

Gość prawik29
Bromki próbowałem, nie podziałało, a więcej i dłużej bałem się brać ze względu na możliwość wystąpienia bromizmu. Ze standardowych metod próbowałem także leki antydepresyjne SSRI i podobne także bez skutku, nic nie obniżały niestety.

Gość gość
Jakie forum nieudaczników, przecież tu sami *****cze siedzą gotowi od razu umawiać się na seks :P Nic nie doradzę autorze, ale bardzo współczuję, nie braku partnerki, ale ogólnie problemów i braku normalnego życia jakie mają "wszyscy" :(

Gość gość
odpadki? i ty sie k***a dziwisz, ze nie mozesz pobzykac??

Gość gość
A, i radziłabym iść z tego forum, bo na pewno nie dowiesz się tu niczego przydatnego, a tylko będziesz czytać kretyńskie i chamskie komentarze :O poszukaj innych stron albo informacji w necie

Gość prawik29
podobno kobiety cenią szczerość i bezpośredniość :)

Gość prawik19
w takim razie dlaczego jesteś na tym forum skoro to takie dno?

Gość gość
faktycznie masz spore problemy psychiczne, skoro szczerością nazywasz określanie kobiet odpadkami :/ radzę zmienić psychiatrę albo przestać być takim nadętym bufonem, bo tak czy siak to nie p*****asz

Gość prawik29
Wiem, że nie p******* żadnej fajnej laski dlatego pytam jak pozbyć się tego syfiastego popędu seksualnego?

Gość gość
Ja pierdolę, właśnie dowiedziałam się, że jestem odpadkiem, bo jestem po 30 :O

Gość gość
więc c***iszę, zmień psychiatre, bo twój cię uszukuje. koniec.

Gość prawik29
"Ja pie**olę, właśnie dowiedziałam się, że jestem odpadkiem, bo jestem po 30 :O" Z punktu widzenia samca szukającego atrakcyjnej partnerki jesteś odpadkiem, przechodzonym i już niemłodym. Przykro mi. Ja nie będą po kimś żarł. Bad boye wesoło ****ają młode laski w ich najlepszych latach, a potem jakiś frajerzyna ma zapewnić takiej podstarzałej przechodzonej pannie stabilizację. Nie ma takiej opcji.

Gość gość
Tak? Wierz, że to ty jesteś odpadkiem. Prawdziwy wartosćiowy facet zakochuje się w kobiecie. Obracam się w środowisku ludzi 'na stanowiskach' wśród menadżerów z najwyższych półek i są chętni na spotkania z takimi przechodzonym 30, jak ja. A Ty jesteś prawikiem dlatego, że jesteś taki, jak właśnie pokazałeś. Obyś nigdy nie z*****ał :D 🖐️

Gość gość
ty nie jesteś ani nerwikiem ani autystykiem, ty masz chłopie paranoję i manie prześladowczą buahaha

Gość gość
gość 1722 spokojnie, on nigdy nie p****** a jak już mu do reszty odbije i zacznie po ulicach biegać i polować to będziemy spokojne, że "odpadkami" jesteśmy haha

Gość prawik29
Ja sobie doskonale zdaje sprawę, ze jestem genetycznym odpadkiem dlatego zadałem to pytanie. To że jestem odpadkiem nie oznacza, że mam się interesować odpadkami. Wolę zabić te nierealne potrzeby i szukam sposobu. To że 30 latka nadaje się jeszcze do wyru/chania to wiem, ale ja nie szukam szmaty na raz. Na stałe żaden myślący facet się z taką nie zwiąże, bo to nie sensu. Korzyści niewielkie i na krótko, a zobowiązania takie same jakbyś żenił się z 18 latką. Bez sensu. x Ja nikogo nie śledzę ani nie prześladuję, tym masz kłopot sama ze sobą jak widać, trzeba było szukać normalnego faceta jak byłaś młoda a nie się kur/wić to byś teraz taka agresywna i zgorzkniała nie była...

Gość gość
Zostawmy tego psychola.

Gość prawik29
Tak jak ktoś napisał na tym prostackim forum niczego się nie dowiem. Same kretyńskie i chamskie komentarze starych sfrustrowanych ciotek. Ani jednej merytorycznej odpowiedzi na pytanie zawarte w temacie.

Gość gość
ma facet dużo racji, jestem w podobnej sytuacji :(

Gość gość
"faktycznie masz spore problemy psychiczne, skoro szczerością nazywasz określanie kobiet odpadkami :/" No tak, facet może was traktować jak ostatnie gó/wno, odpad, zabawkę do ******** (oczywiście nie każdy, ale odpowiedni facet nie byle "frajer") ale jak ktoś nazwie rzeczy po imieniu to wielkie oburzenie...

Gość gość
* zabawkę do ruch/ania

Gość gość
popieram prawik, c..j w d..e tym k....m