Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskakrk9

hybrydy NeoNail

Polecane posty

Gość kaskakrk9

skusilam sie ostatnio na targach w Krakowie na lakiery hybrydowe neonail, byla promocja i zachecila mnie nowa brokatowa seria :) kupilam dwie sztuki do tego baze i top i totalnie sie zakochalam! szukalam alternatywy dla poprzednich hybryd,ktore mnie uczulily i po uzyciu neonail okazalo sie,ze to strzal w 10!!:) teraz chce dokupic troche kolorow i chcialam podpytac czy macie te lakiery i jakie kolory polecacie? jest taki wybor,ze nie moge sie zdecydowac, pomozcie:D

Gość gośćSylwFuksa
Niestety mnie nie przekonałaś...ja jeśli już ty tylko Mistero Milano i bazę i top także mam MM, lakiery są świetne, mają filtr UV, dzięki czemu kolory nie zmieniają odcieni i świetnie wyglądają - z połyskiem i blaskiem nawet przez miesiąc. A lakiery są super, o idealnej konsystencji, bezzapachowe, dla mnie najlepszy wybór! Tym bardziej że wybór jest ogromny!! A ostatnio mój hit to kolecja termico:)

Gość moniiiak
ja już jakiś dłuższy czas robię pazurki neonailami,mają punkt sprzedaży w moim miescie i mam sporo kolorów ale z takich najchętniej wybieranych przez moje koleżanki,którym robie manicure z pewnością są wszelkie ich neony: bora-bora,barbados party, paradise drink, no i jeszcze wedding princess,dark graphite,romantic rose,natural beauty i brokatowe sleeping beauty i mystic mermaid są cudne! hehe,to takie moje top kolory ;D daj znać co wybrałaś;)

Gość mahania
ja jestem ogromną fanką manicure hybrydowego i lakierów neonail :) to na prawdę świetny wybór! co do wyboru kolorów to zależy co lubisz, ja mam ich sporo i każdy jeden jest świetny :) a nowa seria galaxy cudo :)

Gość gość
Ja jakoś wczesniej nie byłam przekonana do tej marki ale teraz na targach postanowiła spróbować.. Wykonalam sobie manicure ich lakierami i jestem w szoku ;p świetne krycie i konsystencja i cudne kolory ;p do tego zalapalam się na nowa kolekcje Patrici Kazadi kolory są piękne a ona jest super babka,nie spodziewałam się ;pp w każdym razie myślę ze coraz więcej osób będzie zmieniać swoja markę na neonail

Gość karolkaolak
ja właśnie niedawno przerzuciłam się częściowo na markę neonail,ponieważ u jednej koleżanki wyszło uczulenie na semi i trochę się przestraszyłam :( póki co tutaj jest ok ,,mam jeszcze kilka innych hybryd,ale z tymi lubię się coraz bardziej i idzie do mnie kolejna przesyłka z kolekcją by kazadi xD

Gość gość
Używam ich hybryd od pół roku na sobie, rodzinie i klientkach i jestem bardzo zadowolona. Odpowiada mi cena, dostępnośc (mają też punkty stacjonarne) kolory, trwałość i krycie. Wypuszczają sporo nowości ostatnio. Nie wiem czemu są ejszcze słabo znani

Mnie w ogole manicure hybrydowy nie przekonuje :/ po pierwsze jest to strasznie drogie :/ trzeba kosmetyczce zaplacic za zrobienie, a potem zeby zdjac, po drugie strasznie to to niszczy paznokcie, odratowanie paznokci po hybrydach to nieprzyjemny i długi proces. Dopiero po odzywce black diamond od gr moje paznokcie odzyly.. Pozatym nie ufam niczemu co wymaga zastosowania lamp UV, nie chce mieć raka :(

Gość brunettedoesitbetter
Marta, lampa uv nie powoduje raka :D Na pewno nie naświetlanie mani tego rodzaju i w takim czasie i z taką częstotliwością, jeśli Cię to pocieszy możesz do hybryd używać też lampy led, która raka podobno nawet leczy ;) Nie siejmy paniki... U kosmetyczki może drogo, ale w domu - mega szybko sie $ zwraca. U mnie niemal 20 dni spokoju, a nie znam nikogo kto by zużył od neonail kolor (robiąc samemu), mega wydajne.

Gość gość
wole prodigy duo gel z golden rose- tanie i dobre, a efekt taki jak po hybrydzie, trwaly i ladny

Gość gość
a po co od razu hybrydy.... wiecie jak to niszczy paznokcie? wedlug mnie nie ma sensu tak meczenie plytki

Gość gość
hybrydy nie niszcza paznokci... jak sie je umie zrobic a przede wszystkim ! zdjac poprawnie a nie na siłe to nie niszczą,a nawet mozna dzieki nim zapuscic ladne dlugie paznokcie :) ja uwielbiam hybrydy,od kiedy zaczelam je robic to moje paznokcie sa dlugie, mocne i zawzze zadbane :) tez robie neonail wlasnie bardzo jestem zaodowolona z tej firmy ;)

Gość magicbeti
Zobacz sobie Naked Truth od Patrici Kazadi - mój ulubiony kolor, pasuje do wszystkiego. :) Jeśli po Neonail nic się nie dzieje, to może składnik w tej innej hybrydzie, którego w Neonail nie ma Cię uczulał?

Gość kaja281
Z moich ulubionych kolorów polecę Ci: - first love - perfect rose - silver grey - insomnia - naked truth Dwa ostatnie są z tej kolekcji Kazadi. Pierwsze trzy to raczej jasne pastele - pasują do wszystkiego. :)

Gość milama
A który masz z tych brokatowych? Ja się zastanawiam nad Glitter Gold - wydaje się na zdjęciu bardzo ładny! :) Możesz napisać czy ten brokat gęsto pokrywa paznokcia?

Gość maminka6
Moje najulubieńsze: Perfect Rose, Neutral, Bonobo love, Naked Truth. :) Z takich na większe okazje polecam Perseusa. <3

Gość leilya5
Ja lubię ich lakiery z kolekcji Warming Memories - są takie jakby przymglone, wszystkie to pastele - uwielbiam. <3

Gość vicki33s
warming memories jest fajne na zimę i jesień. Teraz na wiosnę wolałabym coś żywszego, choć dobrze żeby też jakieś ładne róże to były, tylko nei takie przymglone.

Gość gość
@vicki33s - jak szukasz czegoś "żywszego" to zobacz kolekcją Flowersense - to ta najnowsza z Joanną Krupą. Te kolorki dość intensywne są, więc idealnie teraz. <3

Gość gość
Wiecie może ile idzie orzesyłka z neonail?

Gość Izart
A co sądzicie o nowej bazie proteinowej 6w1 neonail? Nie dawno kupiłam, drugi raz zrobiłam sobie paznokcie i niestety odkleja mi się hybryda. Ściągam jak naklejki. Zastanawiam się czy to wina mojej płytki paznokcia czy nowej bazy? Poprzednio nie miałam takich problemów choć jestem nowa w tym temacie.

Gość gość

Z marką Claresa zaczęliśmy ostatnio współpracować jako salon kosmetyczny i mogę tylko polecać. Sprzedają prawdziwe abc jeśli chodzi o manicure i pedicure, na lakierach zaczynając a na pilnikach kończąc, pełne zaopatrzenie, produkty wysokiej jakości w konkretnych cenach. Zawsze można się do nich dodzwonić, dopytać, kontakt konkretny, kompetentny.

Gość gość.
Dnia 25.10.2018 o 12:42, Gość Izart napisał:

A co sądzicie o nowej bazie proteinowej 6w1 neonail? Nie dawno kupiłam, drugi raz zrobiłam sobie paznokcie i niestety odkleja mi się hybryda. Ściągam jak naklejki. Zastanawiam się czy to wina mojej płytki paznokcia czy nowej bazy? Poprzednio nie miałam takich problemów choć jestem nowa w tym temacie.

Do bazy proteinowej konieczne jest użycie primera☺️