Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak sobie postanowiłam do konca 2016 roku wziac slub i moze zajsc w ciaze

Polecane posty

Gość gość

tak postanowiłam, robię wszystko w tym kierunku, po pierwsze zerwalam z chłopakiem, ktory powiedzial, ze nie chce slubu i dzieci, a przynajmniej nie teraz, po drugie zaczelam sie rozgladac za mezczyznami po 30stce, bo z tych przed 30 nic nie bedzie, są niepoważni a jak chcą ślubu to są desperatami. Po trzecie jak nie wyjdzie mi z fajnym to wezmę desperata :classic_cool:

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
mam podobny plan ;P mam chetnego nawet ale nic do niego nie czuje a tak juz bym chciala miec meza i dziecko

Gość gość
Dlaczego tak sie z tym spieszycie ?

Gość gość
ja mam 25 lat i kazda prawie kolezanka moja rowiesniczka lub mlodsza ma meza i dziecko a ja siedze w domu jak stary kapeć i nie mam nawet z kim gdzie wyjsc, wiec chciaalabym miec tez juz swoja rodzine

Gość gość
Desperacja. Cóż...powodzenia. Oby nie byłby to alkoholik, albo chory psychicznie facet, który zruinuje Ci resztę życia. 25 lat. Mam znajomych, którzy mają po 30 i czekają cierpliwie. Są wg mnie jeszcze młodzi, ale co ja tam wiem,skoro porównujesz się do koleżanek i im zazdrościsz.

Gość gość
nie zazdroszcze ale tez chcialabym Z kims byc, czekam na milosc

Gość gość
to ja autorka/ mam 27 lat i nie rób sobie jaj, nie jestem idiotką, każdy mój kandydat to facet z wykształceniem, z dobrej rodziny, nie żaden plebs, alkoholik, ćpun, mopsiarz :O czemu mierzycie swoją miarą? U mnie to nie wynika z porównań do koleżanek tylko z pragmatyzmu, chcę urodzić w miarę młodo, mam już wykształcenie, dobrą pracę, na co czekać? aż bede stara, zmeczona zyciem, chorowita? chce dobrych genow dla dziecka

Gość gość
Czekaj więc.Na dobre trzeba czekać, bo w końcu przychodzi. Na szybko nic dobrze nie wychodzi. Ludzi trzeba poznawać,a nie od razu wiązać się z nimi i zakładać rodzinę. Jeśli chce się być szczęśliwym w przyszłości. To moje zdanie. Życzę jak najlepiej, ale radzę być cierpliwą :)

Gość gość
tylko ja juz czekam kilka lat ta milosc

Gość gość
ja nie wiem czy czekam na miłość, kiedyś czekałam, oj długo... teraz wystarczy chemia :)

Gość gośćśćć
ja sobie co roku zakładam że znajde faceta i efekt jest taki że mam 26 lat i w życiu nikogo nie miałam :o Taki chyba już mój los :(

Gość gość
przeciez to loigiczne ze z wiekiem jest sie dojrzalszym