Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Majka205

Zwązek.

Polecane posty

Witajcie, Chciałabym poruszyć wasze zdanie co powinnam zrobić. Więc od początku. W internecie napisał do mnie chłopak, okazało się że mieszka blisko mnie, ma 23 lata, studiuje i pracuje, odpowiedzialny i przystojny :) Pisaliśmy dość długo (wtedy jeszcze byłam w pierwszym związku ale się sypało) dopiero po długim pisaniu(ok1,5 roku) się spotkaliśmy 1 raz. Po czasie byliśmy parą. Nasze spotkania wyglądały różnie. W długim streszczeniu teraz on jest na umowie w pracy i od 8 do 19, w weekendy zaś jest na uczelni w Warszawie. Ostatnio zepsuł mi się telefon, napisałam mu na portalu na którym się poznaliśmy tak "Tel mi sie popsuł. Nie pisz do mnie." i po paru wiadomościach pod rząd napisał "A no i tak jak powiedzialas nie pisze juz:) rozumiem ze tez uwazasz ze male szanse na to zeby bylo lepiej" Dokładnie tak i z tym uśmiechem, zupełnie jakby chciał żeby tak wyszło z mojej strony. Co mam robić teraz? Kocham go, nie chce odpuścić ale czuję że muszę, a co będzie jak spotkam go na mieście? Często przechodzę koło jego pracy idąc w wiele miejsc np do centrum, kina, szpitala, galerii, patku itd... Jakby chciał to by znalazł czas ale wygląda na to że nie chce :/ POMOCY :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować