Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozczarowanazakochana

Co mam zrobić ?

Polecane posty

Mój chłopak jest za granicą. Ustaliliśmy takie zasady że na imprezy możemy wychodzić tylko do określonej godziny i meldowac się telefonicznie co jakiś czas. Jednak na Andrzejki postanowiliśmy że i ja i on siedzimy w domu. Nadeszła sobota wieczór a on całkowicie przestał się odzywać a ja pisałam i dzwoniłam - brak jakiejkolwiek reakcji. Dopiero o 6 rani się odezwał i powiedział że spał- co było kłamstwem ponieważ po południu przyznał się że jednak poszedł na imprezę. On wiedział dobrze jakie będą konsekwencje złamania zasad. Ja chociaż jestem studentką zawsze się dostosowylam. A dzisiaj cały dzień dzwoni i mówi że mnie kocha i żałuję że tak zrobił i żebym mu wybaczyła. Co byście zrobili na moim miejscu? Zerwalismy czy walczyli? Dodam że jesteśmy razem już 3 lata. I zostały 3 tygodnie do jego przyjazdu na co czekaliśmy oboje, bo mieliśmy konkretne plany na świeta.

Gość Analizan Eliza
Pewnie masz rogi jak tur

Gość gość
A gdyby Ci powiedział, ze chce iść jednak na imprezę, to zgodziłabyś się, czy nie?

Gość Tralina
Pewnie i tak za późno bo co porypał to porypał.

Gość gość
Żeby dzwonił co jakiś czas, jak jakiś ubezwłasnowolniony baran. Zasługujesz na rogi jak każda zaborcza idiotka. Sorry.

Gość gość
Facet Cię zna, więc pewnie domyślał się, że byś się zgodziła na warunkach, które ustaliliście wspólnie, bo to są Wasze warunki, nie tylko Twoje? Więc dziwi mnie, że ukrywał, to przed Tobą.

Zaborcza idiotka hm no ok. Tylko ja miałam takie akcje cały czas, że jak wychodziłam z koleżankami to tylko do 23 i telefon co poł godziny do mnie. Wiec jak on gdzieś wychodził to chyba miałam prawo na takie same zasady.

Gość gość
A ty zdajesz sobie sprawe, ze jakby chcial to moze bzyknac panienke o 18 tej i za 15 min do ciebie zadzwonic? Wiec co ci daje daje takie glupie kontrolowanie?