Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Agnieszka najpiękniejsze imię

Polecane posty

Gość gość
olepane oklepane- tak jak i anka, kaska ,....jak zawołasz laske w przedziale wiekowym 22-37..38...to na baka trafisz agnieszke, anke, kaske...

Gość gość
a agnieszki znam przerózne, jedne super, inne inteligntne ale i tępe...mam w telefonie ok. 24 znajomych agnieszek...to duzo moim zdaniem:)

Gość gość
Mam dreszcze rozkoszy na dźwięk tego imienia. Delikatna na zewnątrz a ogień w nocy

Gość gość
Uff:-D jednak ktoś ma pozytywne skojarzenia

Gość gość
Znam rozne Agnieszki i naprawde fajne z nich dziewczyny ;) a jedna taka nawet kocham ;)

Gość gość
Kochana Agniesia:-)

Gość gośćAga
Możecie tak nie wrzucać wszystkich do jednego wora? Imię ma drugorzędne znaczenie. Wiadomo jak się bardzo zrazisz do jakiegoś osoby to ciężko później nawiązać miłe relacje z dziewczyną o tym samym imieniu. I nie d******py na klatkach. nie jestem głupia ani nie jestem kosmetyczką (mgr inż.), usta mam spore, bez wypełniaczy, brzydka ani gruba nie jestem ( 55kg przy 1.80m wzrostu), nie jestem księżniczką, maż ma wszystko czego potrzebuje zarówno w domu jak i w łóżku! Tak samo można pisać o każdym imieniu. A akurat imię Agnieszka jest średnio popularne, dopiero w liceum pojawiła się dziewczyna o takim samym imieniu (mam 25 lat). A za granicą akurat nie wiem dlaczego albo bardzo lubią moje imię. Szczególnie w Hiszpanii :) Możecie nie dawać takiego imiona swoim córkom, ale mi rodzice takie nadali i ani ja, ani moi rodzice nie mają się czego wstydzić!! A te Wasze odpowiedzi ... na poziomie jak na wszystkie tematy. Odpisałam bo się zdenerwowałam, można na każde imię założyć taki temat i będzie to samo.

Gość gość
Zgadzam się z powyższą opinią