Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowoczesna kobieta

nietypowe życie

Polecane posty

Gość nowoczesna kobieta

Witajcie, chciałam Wam opisać moje nietypowe życie. Jestem szczęśliwa, bo mam wokół siebie ludzi, których kocham. Mieszkamy tak razem już trzeci rok i zgodnie dzielimy się obowiązkami. Mamy dyżury w sprzątaniu, kuchni i ...łóżku. Na początku nie wszyscy zainteresowani byli zadowoleni z takiego układu, ale z czasem docenili wzajemną lojalność, przyjaźń, pomoc oraz życie bez hipokryzji i obłudy. Mam na imię Ewa, mam 35 lat, mieszkam razem z 40-letnim mężem i 25-letnim kochankiem. Wszystkim paniom polecam :-)

Gość poliamoria
Kochana, to udało Ci się osiągnąć niemożliwe. Jak tego dokonałaś? Czy panowie nie są o siebie zazdrośni?

Gość nownoczesna kobieta
przyznam, że nie było łatwo, a na stan szczęśliwego pożycia pracowaliśmy wspólnie od początku, kiedy wyszłam z taką propozycją-zainspirowała mnie aktorka Tilda Swinton, która też jakiś czas żyła w taki sposób, moi panowie się po prostu zaprzyjaźnili, chodzą razem na ryby i na piwo, a mąż ostatnio wspomina, że chciałby, by dołączyła do nas jego 24-letnia znajoma, ja nie mam nic przeciwko :-)

Gość gość
jestem ciekawa opinii jakiegoś pana z forum...

Gość gość
w katolickiej Polsce tak żyjecie i sąsiedzi was nie zlinczowali jeszcze czy nie chwalicie się publicznie, jakie łączą Was relacje?

Gość nowoczesna kobieta
problemu z sąsiadami nie ma, bo mieszkamy w domu na obrzeżach miasta i nikt nam tam w okna nie zagląda, ale rzeczywiście nie informujemy nikogo o rodzaju naszych relacji

Gość gość
Nie rozumiem, jak tak w ogóle można. Czy wy wstydu nie macie? Twój mąż się godzi na takie coś, bo Cię kocha, a Ty to bezwzględnie wykorzystujesz!

Gość nonoczesna kobieta
mój mąż ma nowoczesne poglądy i jest szczęśliwy żyjąc w taki sposób

Gość tikurilla
To Ty tak twierdzisz, ciekawe, co on by powiedział

Gość gość
nie chciałabym być twoim mężem, ale skoro wam to pasuje...

Gość gość
Jak będziecie mieli dzieci to kto będzie je najszczerzej kochał i czy będa mogły czuć się w tym układzie bezpieczne?

Gość gość
no nie gadajcie, że wierzycie w tak durną prowokacje :classic_cool: Zaczej autor sam sobie odpowiada

Gość nowoczesna kobieta
Dzieci nie mamy i mieć nie będziemy. To nasza wspólna decyzja, więc tematu nie ma...