Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Projektor z Fisher Price a może jakiś inny? Rady

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny kupiłam dzisiaj synkowi projektor z fisher price w wersji hipopotama, jednym słowem co za badziewie! Gwiazdki na suficie nie widoczne, melodia cichutka, prawie nie słyszalna a cena wysoka bo 120zł. Jutro maż jedzie oddać go do sklepu ale może któraś z Was poleciła by jakis inny godny uwagi?

Gość gość
No ale tak właściwie co ten projektor ma robic? Ja dostałam w prezencie karuzelę z projektorem Smoby i niby jakoś tam działa, ale w zasadzie nie wiem jaki jest sens takiej zabawki- uśpić to raczej nie uśpi, bardziej rozbudzi. A chyba nie o to chodzi, aby dziecko po nocy oglądało gwiazdki. Wymień na coś innego.

Gość gość
Myślałam że gwiazdki będą bardziej widoczne co by miało dziecko zabawić a do snu raczej mi chodziło o ten biały szum którego prawie w ogóle nie słychać ;/

Gość gość
ja mogę polecić z chicco, kostka , ja akurat mam niebieską. ładna melodia, ładne gwiazdki, serduszka i inne wzory na suficie, duzo kolorów. Moje dziecko bardzo lubi tę ten projektor . Koszt ok 100 zł. Moim zdaniem warto. Sama kupiłam i jestem zadowolona. Z fisher price mamy konika morskiego- pierwszemu dziecku kupiłam , tez fajne, ale to tylko melodyjki i światełko. Też fajne, koszt ok 75 zł.

Gość gość
No on jest słaby, widziałam u koleżanki - ale ona akurat dostała, więc o tyle dobrze, że nie straciła kasy ;) My mamy Projektor Gwiazdek z Chicco i jest mega :) Spokojne melodie, pięknie te gwiazdki wyglądają, generalnie wygląda to estetycznie. Nam służy do pomocy przy zasypianiu i naprawdę odkąd mamy, to mała zasypia mega szybko i jest spkojna, wyciszona :) a jeszcze co jest fajne, też z Chicco, to Tęczowa Kostka - kupela ma śliczną różową dla córeczki i jest bardzo zadowolona :) tam też są podobne, delikatne melodie, ale chyba więcej rodzajów i mega efekty świetlne, zmiejąją się ciekawie... Jej córeczka jest jak zahipnotyzowana tym projektorem :)