Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto sie zna na polityce ?

Polecane posty

Gość gość

chodzi mi o te podawane sadarze . np. ze gdyby wybory odbyły sie dzis to platforma uzyskałą by tyle i tyle procent .... po huj oni to robia.? wyborów nie ma . wybory juz były. co za roznica kto dzis wygrałby wybory. po cholere marnowac na to energie?

Gość gość
Żeby lobbyści wiedzieli komu w łapę dawać.

Gość gość
chodzi mi o te podawane sadarze x zacznij od nauki języka polskiego, a nie za polityke się bierzesz...analfabeci mają prawa wyborcze i dlatego wygrywają takie partie jak PIS czy PO

Gość gość
widzisz jak nie sie ma nic do powiedzienia to sie przyp*****la do gramatyki. wyj****e mam na błedy ort..... p.s. głosowałem na k***ina mikke

Gość gość
widziałem ta babe i mase innych filmow na YT . pytam po huj te sondaże powyborcze kto by rzadził skoro i tak jest po wyborach. rozumiem jak podaja te zakłamane procenty przed wyborami zeby manekiny głosowały na partie ktora wygra, zeby pozniej mowic moi wygrali . ale po huj to ciagnac po wyborach. /????

Gość gość
gość dziś po co podają sondaże? ano po to, żeby czymś propagandowym zapchać czas antenowy w porze największej oglądalności nie od dziś wiemy, że te sondaże nawet przed wyborami są jawną manipulacją peowską sondażowo miał wygrać Komorusek a wygrał Duduś, który zupełnie był pomijany :D itd. itd.

Gość gość
tak jak pisałem .... rozumiem sondaze przed wyborami bo to wspieranie kandydata przez media ktore ów sondaże prowadza. PO CHOLERE robic takie cyrki po wyborach. teraz na wp czy onecie jest własnie taki bzdet ze PO w sondażach ... bla bla bla

Gość gość
nie zauważyłeś, że peowcy rządzą w tych reżzimowych mendiach ? biją pianę dla nich a jeśli już mówią o piseie to zawsze ww negatywnym znaczeniu tylko, że naród głupi nie jest i dłużej nie dał się okłamywać odstetnie dwa głosowania wyborcze to pokzało :)

Gość gość
po to żeby ludziom w głowach mieszać i dyskretytować rząd, obecny co dopiero rozpoczął pracować o to chodzi, że niby poparcia nie mają itd. peowska piana

Gość gość
SONdaże nie sądarze!! LUDZIE!!!!!

Gość gość
ja to wszystko rozumiem . tylko co ma dać podawanie ze po traci w sondazach itd. i gdyby wybory odbywały sie dzis bla bla bla ... no co to da ? wybory juz były. nic nie da opluwanie PO pis psl .... , maja swoje krzesła w sejmie i tyle. czekamy do nowych wyborów.

Gość gość
oj tam, oj tam gramatyki się czepaić każdy potrafi

Gość gość
Polskę rozgrabiło PO i zadłużyło !!!!