Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamilka0016

4 latka nocująca w jednym łózku z koleżanką

Polecane posty

Witam :) 2 lata temu rozstałam się z ojcem 4 letniej Martynki. oboje mamy już nowe związki.Od jakiś 4 miesięcy zabiera córkę do swojej partnerki do domu na weekendy . Okazuję się że jest tam 3 dzieci w podobnym wieku do córki jest to rodzeństwo jego partnerki. Córka zaczyna nas alarmować że dzieci ją zamykają w pokoju , uczą ją brzydki wyrazów a teraz powiedziała że spała z jedną z dziewczynek 7 letnią Weroniką w jednym łóżku ? czy to jest ,,normalne'' bo mnie jako Matkę strasznie to poruszyło że moje dziecko sypia z obcym dzieckiem w jednym łóżku... co o tym myślicie ?

Gość gość
Jako dziecko spałam z siostrą w jednym łóżku. Czasami zostawała u kogoś na noc lub ktoś odwiedzał nas na dłużej i spałam wtedy z koleżanką czy kuzynka w jednym łóżku. Fajne to było. Ale teraz sama jestem mamą i jednak bym się bała. Rozumiem twój lęk doskonale.

Gość gość
Ale jeśli to dziec***artnerki męża to jednak nie takie obce. Przesadzasz.

Gość gość
Czytajcie ze zrozumieniem. To nie jest siostra dziewczynki tylko siostra nowej partnerki jej ojca. Według mnie to dziwne i powinnaś porozmawiać o tym z byłym partnerem

problem z ojcem jest taki że jak mu napisałam smsa to jego odpowiedzą było wrzucenie postu na fb z tekstem ,,jak jest miłość w domu to cała rodzina sie w jednej misce się wykąpie a jak nie ma miłości to nawet w 4 łazienkach się pokłócą'' więc nie mam nawet z nim o czym dyskutować to naprawdę skomplikowany człowiek który robi wszystko po złości

Gość gość
A ten post nie dodał za niego program? Bo dwoje moich znajomych ma dzis ten sam post o misce wody.

Gość gość
chyba to nic takiego strasznego... nie raz w zyciu bedzie spala z kolezanka, nawte jak bedzie starsza...gorzej jakby spala z chlopcem ...

Gość gość
Zdrowe to nie jest. Przy takim podejściu b. męża uważałabym, czy i kąpać nie próbują jej z którymś dzieckiem.

Gość gość
Spaniem w jednym łóżku bym się raczej nie przejmowała. Logiczne jest, że gdy mieszka tam tyle osób to raczej nie ma miejsca na ustawienie osobnego łóżka dla twojej córki. To gdzie ma spać? Na materacu na podłodze? Bardziej bym się martwiła tym zamykaniem twojego dziecka w pokoju czy innymi złośliwościami. Doprowadzi to do tego, że córka nie będzie chciała odwiedzać ojca skoro w tamtym domu spotykają ją przykrości. Twój eks jako ojciec powinien jakoś zareagować w takich sytuacjach. To o tym powinnaś z nim pogadać i to w cztery oczy a nie przez sms. Tu chodzi o waszą córkę i musicie się jakoś w tej kwestii porozumieć.

Gość gość
Fajnie bylo by z nim porozmawiac problem polega na tym ze on odprowadza dziecko doslownie pod drzwi czeka jak sie otworza i ucieka i jak probuje z nim porozmawiac to rzuci smiechem odwraca sie i idzie . moje czepianie o to ze to obcy ludzie doprowadzilo do slubu mojego ex z jego kobieta jak to nazwal ,,tak na szybko w urzedzie,, nie zapraszajac nawet dziecka. Rece opadaja ale mala jest coraz bardziej zrazona do jezdzenia tam,a ja juz trace checi na walke o ich prawidlowe relacje

Gość gość
A ile autorko wy macie lat zwł on ? Czy jego partnerka jest bardzo młoda ?

Gość gość
Do mojej 10letniej córki przychodzą na noc koleżanki i spią wtedy razem. Gdy przyjeżdża do nas rodzina, to ich dzieci śpią z naszymi według wieku, mam jeszcze dwóch młodszych synów. Mało tego, nawet wszyscy razem kąpali się gdy byli młodsi. Nigdy mi do głowy nie przyszło, że jest w tym cos dziwnego, dopiero teraz się dowiaduję na kafe, ale co tu nie jest dziwne ? :P Bardziej dziwi mnie, że to rodzeństwo żony, nie partnerki, autorko twojego ex jest tak często u nich w domu, mieszkają z nimi ?

Gość gość
do 14.08: Mam nadzieję, że ten wpis to prowo i, że dzieci nie są wychowywane w takiej patologii.

Gość gość
SAMA JESTEŚ PATOLOGIA