Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca spoko, ale nie na rano. KTO MA TAK SAMO?

Polecane posty

Gość gość

Praca jest spoko, ale nie na rano... W*****a mnie, że jutro muszę wstać o 6 i siedzieć tam do 15:30... nienawidzę wstawania, najchętniej chodziłabym na 12 codziennie... jestem na okresie próbnym i marzę o tym, żeby coś wykombinować, żeby tak było... po prostu od 7 rano nie funkcjonuję...

Gość gość
Niektórzy wstają o 4 rano.Każda zmiana ma swoje plusy i minusy.

Gość gość
Zalezy od twoich biorytmow. Ja man prace w ktorej pojawiam sie kiedy chce (nigdy przed 10) ale za to pracuje znacznie ponad wymiar godzin. Mi to.odpowiada bo nie wyobrazam sobie wstawania o 7 czy 8 rano. Inni natomiast wola wstac wczesnie i wczesnie skonczyc.

Gość gość
denerwuje mnie 8h w pracy, denerwuje mnie, że mam do wyboru albo 7 albo 8:30, denerwuje mnie, że poprowadziłam swoje życie w kierunku, w którym nigdy nie chciałam i teraz nie wiem jak to zmienić :( utknęłam...

Gość gość
7 czy 8 to najlepsze godziny pracy.Nie wiem czemu ty narzekasz :-)

Gość gość
ja pracuje w godz. 8 - 16. a tak naprawde zaczynam funkcjonowac ok. 10. wczesniej po prostu walcze ze snem. tez mnie to na maxa męczy. za to chodzic spac lubie najbardziej ok. 2-3 w nocy.

Gość gość
Normalnie kochana -- rzucic to co robisz i poszukac innego. Transformacja zajmuje duzo czasu ale w skrocie pierwszy krok jest dokladnie taki.

Gość gość
Chodze na 6,wstaje o 4:30

Gość gość
no ja własnie tak samo mam, do późna siedzieć i dłużej pospać... jestem aktywna wieczorami i teraz po prostu czuje się nieszczęśliwa :( wcześniej pracowałam za barem, praca do 3 + sprzątanie i kładłam się koło 5 zazwyczaj, ale to też było ciężkie do wytrzymania... no ale teraz na 7-8 też jest kiepsko

Gość gość
O rany ja chodze na 10.30 czy 11 wstaje ok 9.30.

Gość gość
ja wstaje na 1 zmianę o 3:45...

Gość gość
o masakra... wstawanie koło 4 to jest masakra :( w takich momentach głupio mi narzekać, ale naprawdę drugi miesiąc i w ogóle nie przywykłam do tego wstawania

Gość gość
powoli chyba przegrywam swoje życie a mam dopiero 24 lata...

kiedyś miałam podobną pracę. zmiany zazwyczaj od 12:00 i cały dzien stracony, bo nie było wieczoru zybe coś zrobić lub gdzieś wyjść

Gość gość
Tez nie cierpie wstawac ale uwielbiam wychodzic z pracy o 15:30 kiedy inni maja xaly dzien w doopie pracujac do 18 czy 20.

Gość gość
jestem żałosna... tylu ludzi nie ma pracy a ja narzekam... kurde nie wiem jak się ogarnąć ostatnio...

Gość gość
ta 15:30 to jedyna fajna rzecz.. w domu jestem koło 16 i mam jeszcze tyle godzin, ale kurde tak ma byc teraz całe życie?

Gość gość
To wolalabys siedziec do 18 czy 20 cale zycie? Masz z******te godz pracy

Gość gość
w ogole nie chce tak siedzieć :/ marzy mi się praca z domu, ale ciągle zastanawiam się czym mogłabym się zająć... fajnie jest mieć zajęcie, ale chciałabym żeby mnie kręciło.. a teraz siedze bo siedzę