Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość wichura za oknem

Facet z pracy...

Polecane posty

Gość wichura za oknem

Jest w mojej pracy gość, który chyba jest mną zaintersowany, ale wyczuwam w tym wszystkim złe intencje. Niestety usłyszałam kilkakrotnie jak jego dobry znajomy mówił do innej osoby, że lepiej się poznamy na imprezie świątecznej, a on sam jakby patrzy na mnie z nienawiścią! niechęcią... Wiem, że ma depresję, która jakoś zaczęła się wraz z moim pojawieniem się w pracy, ale również z powrotem z rodzimego kraj, więc wątpię by to było z mojej przyczyny, rozmawiał ze mną raz, to było dosłownie dwa słowa z jego strony i mojej, więc zastanawiam się co jest grane, kompletnie nie mam doświadczenia w tych sprawach. Jest starszy z 6 lat i jest rozwodnikiem, z mojej strony nie ma ani grama zaintersowania tym człowiekiem, jedynie mu współczuję z powodu depresji, ale wydaje mi się, że chcą nas zeswatać, nie wiem jednak dlaczego bo NIC nas nie łączy, a on sam raczej nie kwalifikuje się do mojej "ligi". Macie pomysły jak się zachować w tej sytuacji? wszyscy wokół o tym wiedzą, ale myślą, że ja o niczym nie wiem, narazie to ignoruję, ale szczerze boję się tej imprezy świątecznej...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować