Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak tego dokonać by z nim dzielić życie?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. To jest piękna historia poznaliśmy się w wakacje 14 lat temu mialam wówczas 16 lat a on 19. Przyjechał wtedy do mojego miasta do pracy wtedy jeszcze nie wiedziałam że tylko na wakacje.Gdy się tylko poznaliśmy od razu wpadliśmy sobie w oko to była miłość od pierwszego wejrzenia,tak to właśnie on odebrał mi cnotę.Byliśmy tacy szczęśliwi do momentu gdy musiał wracać do siebie do miasta oddalonego od mojego aż 500km to było starsze rozstanie.Przez rok pisaliśmy do siebie listy aż po roku w wakacje przyjechał do mnie na weekend,to były najcudowniejsze 3 dni tych wakacji.Gdy wyjechał znów pisałam do niego listy niestety stało się tak ze przestał odp. I kontakt sie urwał. Zawsze marzyłam ze wróci,ale niestety dopiero po 14 latach odezwał się do mnie o dnajdujac mnie na na Facebooku.Serce mi zabiło od Nowa i uczucie jakim go darzylam wróciło!Tylko ze ja już zdążyłam innemu meszczyznie urodzić 2 dzieci a on jak się okazało właśnie jest w trakcie rozwodu po 9 latach malzenstwa z kobietą z która również ma 2 dzieci.Zaczelismy do siebie pisać sms-y i dzwonić do siebie rozmawiając ze sobą po parę godzin.Przez to ze z obecnym facetem z którym mam dzieci od dawna sie nie układa postanowiłam zawalczyć o swoje szczęście z ukochanym z przed lat.I wszystko było by dobrze i moje marzenie by się spełniło gdyby nie moje kochane dzieci bo gdy zaczęłam je podpytywac czy chciały by zamieszkać tam odpowiedziały stanowczo nie a przecież na siłę ich tam nie zabiorę i zostawić ich tez nie zamierzam a skolei nie chcę też pozbawiać ukochanego kontaktu jego z dziećmi.Ma on też bardzo dobrze płatna pracę tam u siebie i tej pracy tez nie chcialabym go pozbawiać gdyż ma nie małe alimenty do płacenia na swoje pociechy,wiec nie śmie go prosić żeby zamieszkał ze mną i moimi dziećmi tu w moim mieście. To straszne tak bardzo się kochamy a ja nie wiem co uczynić byśmy dzielili to życie razem?

Gość gość
czy dobrze zrozumiałam? dzieci podejmują najważniejsze decyzje w twoim życiu?

Gość gość
Woli poświęcić własne szczęście niż dzieci ale to nie rozwiązuje sprawy bo Ty dalej będziesz nie szczęśliwa

Gość gość
Facet za młodu potraktował ją jako wakacyjną przygodę po czym olał, a teraz jak mu nie wyszło w małżeństwie to nagle przypomniała mu się dawna dziewczyna. Podejrzewam że historia się powtórzy..

Gość gość
gość dziś Jestem tego samego zdania.

Gość gość
Na podstawie kontaktu na fb planujesz nowe życie? I ty jesteś dorosła?

Gość gość
Hmm...znalazł ją na fb,a czemu kontakt zerwał 14 lat temu?

Gość gość
Drodzy goście i pacjenci którzy nie potrafią napisać pomocnej odp tylko słowa krytyki do mojej histori która kiedyś będzie miała jakieś zakończenie i to napewno bedzie happy and i żyli długo i szczęśliwie! Może to tak właśnie w waszych oczach wygląda że to tylko kontakt z Facebooka i że mój ukochany próbuje wykorzystać właśnie tą sytuację z naszego życia wzięta ale tak nie jest! Jestem tego pewna w 100%! Jak taki szarmancki,przystojny mężczyzna o tak bardzo czułym i kochającym sercu,którego w tych czasach nawet ze świeca ciężko znaleźć robił by taka szarą mysz koscielna o urodzie siostry Gargamela ,tak w zapszeproszeniem w hu...A ! Oboje wiemy o sobie wszystko bez zadnych kłamstw,zatajen.Więc gdzie tu sens i logika ze tak właśnie postępuje? Do naszej miłości brak porównania bo jest wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju!

Gość gość
Kilka miesięcy po rozwodzie znajdzie młodszą i bez dzieci i zostaniesz sama