Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozsypana

Chyba mam pecha do facetow. Az mi przykro

Polecane posty

Gość rozsypana

Nie to,ze od zawsze mi sie nie ukladalo. Ale ostatnio to mam naprawde pecha, albo po prostu zle wybieram. Bylam z facetem, mieszkalismy razem, to nie byl bardzo dlugi zwiazek ale bardzo intensywny. Teraz mysle, ze mial klopoty z alkoholem.. wiem takze, ze dzrazylo mu sie wziac narkotyki. A ja myslalam, ze sie zmieni. Az wszytsko wybuchlo i wyrzucilam go z domu podczas czego uslyszalam najgorsze rzeczy o sobie w zyciu. Stalo sie to okolo 2 mkiesicy temu a do mnie wracaja te slowa, wracaja momenty gdy bylismy razem, wiem, ze jestem rozsypana momentami. A przeciez nie powinnam, bo uwolnilam sie od faceta ktory nawet na siebie ne potrafil zarobic, nie szanowal nikogo i ogolnie nie nadawal sie na partnera. Mimo wszystko sa momemnty ze nadal sie obwiniam. Chcialabym spotkac kogos wartosciowego, ktory bedzie mnie szanowal tak jak ja jego. Ciezko mi

Gość gość
Następne k****iszcze!

Gość gość
To ty dobra jesteś jeśli byłaś z kimś krótko, a już razem mieszkaliście... mniej desperacji, a być może trafisz na kogoś normalnego.

Gość gość
Tak to się kończy gdy wszystko zaczyna się od doopy strony;(

Gość rozsypana
Znalismy sie poltora roku, to nie tak krotko

Gość to takie proste Szerloku
"gość dziś Tak to się kończy gdy wszystko zaczyna się od doopy strony;(" Ale kiedy kobieta NIE CHCE DAWAĆ za szybko to takie same osoby, które wymądrzają się na forum agresywnie krzyczą - kobiety rządzą tyłkiem! nie macie nic innego do zaoferowania :) Czyli OBOJĘTNIE co zrobi kobieta - czy będzie wstrzemięźliwa to ŹLE! bo rządzi tyłkiem i robi biznes, gdy nie jest zbyt wstrzemięźliwa i dopuszcza mieszkanie razem to TEŻ ŹLE! bo dzifka itp. Pamiętajcie drogie dzieci - cokolwiek zrobi kobieta JEST ŹLE! Jest susza? Wina kobiety! Pada? Wina kobiety! Śnieg? Wina kobiety! Globalne ocieplenie? Wina kobiety! :)

Gość to takie proste Szerloku
"gość dziś Następne k****iszcze!" Zaskakujące ale najbardziej cnotliwe sa brzydkie kobiety, na których cnotę nikt nie ma ochoty :P dziwne :) Atrakcyjne osobniki w stadzie PARUJĄ się i uprawiają mroczny, zUy i zUooooowieszczy sex. Ah oh ło mój Boże :P

Gość rozsypana
Ja siebie za nic nie winie, to byl destrukcyjny zwiazek. Wierze,ze chcial sie zmienic na lepsze ale nie potrafil, wiec nic innego nie pozostalo jak tylko pozbyc sie balastu ktory mnie dolowal, nie szanowal itd.

Gość gość
Teraz mysle, ze mial klopoty z alkoholem x Jak to "myślę"? Akurat osobę uzależnioną dość łatwo zdiagnozować, tylko trzeba myśleć rozumkiem, a nie chcicą i własnym wyobrażeniem o tej osobie. Chcesz faceta wartościowego i takiego który będzie cię szanował? To najpierw stań się wartościowa i sama się szanuj, a reszta przyjdzie z czasem.

Gość gość
Jak to się dzieje i czym to jest spowodowane ze patologia rodzi patologie? Żadna szanująca się kobieta nie będzie trwała w k*****arskim związku ,bo tylko sakrament małżeństwa upoważnia do zamieszkania razem i uprawiania sexu. Tak juz jest ten świat stworzony,czy tak ciężko to zrozumieć?

Gość gość
Wierze,ze chcial sie zmienic na lepsze ale nie potrafil x Taaa wierz dalej, a skończysz jak 90% samotnych mamuś, które za swoją głupotę i własne wybory obwiniają wszystkich facetów tego świata. Doskonale wiedziałaś co robisz i z kim się wiążesz, to tylko i wyłącznie twoja wina, a to że miałaś nadzieję... cóż, pozostawię bez komentarza, bo nadzieja matką głupich.

Gość gość
Nie dziwcie się kobiety ze mężczyźni tak was traktują skoro same na to im zezwalacie

Gość gość
Jak w pierwszym wpisie widać autorka poleciała na alkoholika i narkomana a potem mówi, że na pecha do facetów. To nie pech tylko świadome wybory złych mężczyzn.

Gość gość
Słuchaj autorko, to żaden pech tylko twoje świadome, lub podświadome wybory. Ja kiedyś też uważałem że każda kobieta to kur... ale wreszcie do mnie dotarło, że sam jestem sobie winny, bo za takimi laskami ganiałem i zrozumiałem, że za swój wybór i porażkę mogę winić wyłącznie siebie, bo były bardzo widoczne przesłanki aby nie wchodzić w takie związki. Wtedy liczyła się dla mnie wyłącznie zabawa, intensywne i ekscytujące życie, teraz już dorosłem i wiem które kobiety są dobre i nadają się do poważnych relacji, a które złe i nadają się wyłącznie do zabawy.

Gość gość
swiadome lub nie swiadome,niektore kobiety tak maja zr ciagnie je do obszczymurkow

Gość gość
Jak to można nie zauważyć że facet jest alkoholikiem? :/ Tylko osoba o niskim IQ nie byłaby w stanie tego nie dostrzec. Musisz być strasznie tępa autorko.