Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ten dział opanował psychopata

Polecane posty

Gość gość

Dawno tu nie zaglądałam. Wchodzę dziś i co widzę? Same wyzwiska poniżej normy. Dyskusje na poziomie szkoły podstawowej gdzie ocenia sie ludzi na podstawie własnego podwórka i jedynie własnych doświadczeń. I to ludzie/człowiek który mieszkał i pracował za granica i teoretycznie powinno mu to poszerzyć horyzonty zamiast je zacieśnić. Człowieku jeśli mieszkałeś za granica i wróciłeś do Polski to chwała ci za to! Jednego debila za którego trzeba sie wstydzić mniej! Siedź sobie na ziemi ojczystej i nigdy jej nie opuszczaj! Jedz sobie te swoje kotlety i zapijaj żółcią która tu wylewasz. A jak cie najdzie moment świadomości to poczytaj co tu wypisujesz i uderz tym pustym łbem w swój monitor :o Po prostu się ośmieszasz nie rozumiesz tego? Nikogo tu nie zachęcisz ani nie zniechęcisz do powrotu bo opinia takiego chama dla normalnych ludzi liczy sie tyle co zeszłoroczny śnieg!

Gość gość
Prawdę pisze.

Gość troll prawdę pisze
kolejny troll, umie napisać tylko "prawdę pisze"

Gość gość
a ja mysle, ze jednak w tej Polsce nie jest mu tak kolorowo jak przeczuwal i stad ten jad. Jakby mu bylo dobrze to nie czulby potrzeby opluwania innych, wysmiewania. Biedny, mial takie plany, a tu klops.

Gość gość
On ma albo coś z deklem naprawdę albo trolluje w taki prymitywny sposób, żeby coś się działo, bo tym żyje. Mnie to bawi, przychodzę tu pośmiać się i podrażnić z debilem :D

Gość gość
psychopatow to tutaj jest kilku :)

Gość gość
Bawi cie to wygnali zarobkowy? Myśle ze raczej cie boli, ze facet pisze prawdę o was.

Gość gość
Olewajmy go

Gość gość
"Bawi cie to wygnali zarobkowy?" czy ktoś rozumie coś z tego bełkotu? :D

Gość gość
dziś Bawi cie to wygnali zarobkowy? Myśle ze raczej cie boli, ze facet pisze prawdę o was X chyba o tobie pisze :D

Gość gość
Kafeteria forum powinno byc dostępne dla zarejestrowanych czlonkow tylko, z limitem 3 watki mozna zaczac tylko w ciągu 24 godzin.

Gość gość
Mnie rok na kafe nie było. smutne to ze ten psychopata ciągle tu pisze o tym samym, pewnie dzień w dzień.

Gość gość
On tu na etacie jest, zarabia na życie :D