Gość gość Napisano Listopad 30, 2015 Nie wiem co mam o tym myśleć. Czuje się dziwnie. Mój chłopak zawsze lubił nowe rzeczy w sypialni. I wczoraj wpadł na pomysł że zwiąże mi ręce i oczy. Zgodziłam się. Było troche dziwnie bo sex był dłuższy niż zawsze. W końcu w trakcie chłopak zdjął mi opaske i okazało się że stał cały czas obok a bzykał mnie jego kolega!!! Zaniemówiłam a oni sie śmiali i ten jego kolega dalej to robił a ja nie protestowałam. Po wszystkim ubrałam się i poszłam do domu. Chłopak próbował mnie zatrzymywać ale nie chciałam go słuchać. Wyłączyłam telefon i myśle nad tym wszystkim co mnie spotkało. Pare razy namawiał mnie na trójkąt ale zawsze mu odmawiałam więc postanowił inaczej to rozegrać. A najgorsze że mi się to podobało. Kolega miał większego penisa. Ciągle teraz o tym myśle i nie wiem co robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 30, 2015 ale super :D tez bym tak chciała :D teraz mozesz sie bzykac z nimi dwoma, trojkącik ;) zazdroszcze ci, serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stary Napisano Luty 3, 2019 Słaba lrowokacja kolego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OnGrudziądz 38 Napisano Lipiec 29, 2022 Czas na rewanż. Teraz niech kolega bzyknie twojego chlopaka. Tylko zawiąż mu oczy. A najlepiej obydwu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach