Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za rok w Krakowie światowe dni młodzieży, mam zamiar zaliczać katoliczki

Polecane posty

Gość gość

z całego swiata...wszyscy wiedzą, ze pod latarnią najciemniej, na takich oazach wiele lasek to mega perwersyjne kurfyyy, piją, cpają i dymają sie z kolegami i księżmi, np Katarzyna W z Sosnowca zaszła w ciaze na takiej oazie z zakonnikiem :D ma byc 2,5 mln ludzi, wiekszosc katolików to kobiety wiec bede mial w czym przebierac :D

Gość Maruś 1985
Oczywiście że będziemy mieli w czym przebierać, bo ja też jadę ;) każda kobieta, nawet te najbardziej wierzące i ułożone chcą być czasem ostro rżnięte przez bad-boya, a później wrócić do kochającego męża, na uczelnię czy do pracy za biureczko i zgrywać dalej grzeczną przed mężem, zazdrosnymi koleżankami i szefem... każdej kobiecie trzeba czasem dać trochę zdrowych emocji i pozwolić samej się spuścić ze smyczy. Katoliczki wcale nie są gorsze, ich cipki służą do tego samego, co u wyzwolonych kobiet! Panie, wiecie o czym mówię. Widzimy się na dniach młodzieży. A jak się którejś nie podoba to co napisałem, to dam klapsa w tyłek i bez dyskusji ;)

Gość gość
i tak bez koloratki nie macie szans :D

Gość gość
Katoliczki też dają wiem o tym. Wvtych czasachnawet studia kończą bo tak naprawdę przy garach stać nie chcą. I myslavze porządne bo dobrze sievucza dobre oceny i studia kończą. Wykształcone porządne niby a do żłobków dzieci oddają i wcale 6 rodzić nie chcą i gumek używają. Zaliczaj