Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślicie że to mogę uznać za objawy?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny. Staram się z mężem o dzidzie. Moja owulacja przypadala na 22.11 kochałam się więc z moim lubym 21 i 22.11... 6 dni po owulacji będąc w sklepie dostałam silnego klucia lewego jajnika. Ból trwał przez jakiś czas. Promieniowal do lewej nogi i w stronę kości lonowej... Do tego ciągle chodzę do toalety. Mam wzdety brzuch i ciągle ziewam. Moglabym ciągle spać. Co do stwierdzeń rób test to uważam że jest za wcześnie. Do@ zostało mi 5 dni. Czy któraś z was miała tak we wczesnej ciąży. Nie chce się zbytnio nakrecac ale chce dowiedzieć się czy to może być to. Wielkie dzięki za wszystkie odp.

Gość gość
nakrecasz sie

Gość gość
22 był raptem tydzień temu, a ty masz już objawy ? :D dobre

Gość gość
Za objawy jaknajbardziej... zbliżającej się miesiączki ;)

Gość gość
Być może się nakrecam. Nie caly rok temu poronilam. Hmm w sumie nie wiedziałam że jestem w ciąży. A teraz ta obawa że znów się powtorzy... Chce po prostu uważać na siebie i dziecko. Od samego początku.

Gość gość
Skoro wiesz ze na test za wcześnie to powinnaś też wiedzieć że na objawy też. Bo jak wiadomo objawy ciążowe biorą się że skoku hcg. Jest zdecydowanie za wcześnie na objawy

Gość gość
zarodek się dobrze nie zagnieździł a ta już objawy? Wmawiasz sobie

Gość gość
Boże kobieto opanuj sie...6 dni po owulacji objawy ciazy?! niedlugo w trakcie seksu bedziecie odczuwac objawy ciazy... rozumiem ze poronilas i sie boisz ale sama widzisz ze to jakis absurd:/ nakrecasz sie niepotrzebnie