Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elo elo

Jak zostawic chlopaka ktorego sie boje

Polecane posty

Gość Elo elo

Hey. Mam 21 lat . Jestem w zwiazku z facetem ktory ma 36. Jestesmy razem od prawie 2 lat. Ten czlowiek bardzo mi pomogl wiele nauczyl. Ma 2 dzieci . Mowil ze rozwiodl sie z zona. Okazalo sie ze to nie jest prawda. Doszlo do konfrontacji . Ona krzyczala ja tez. Nie chcialam go znac ale chcialam wiedziec kogo wybierze. Wybral mnie . Mowil ze to mnie kocha. Gdy sie dowiedzialam ze oszukiwal mnie 7 miesiecy ja tez postanowilam go upokorzyc. Przespalam sie z jego kuzynem z ktorym on ma b dobry Kontakt kuzyn ma 21 lat. Czulam sie po tym podle. Powiedzialam mu o tym. On po czasie mi wybaczyl. Byly 3 sytuacje kiedy mnie uderzyl. Chyba juz go nie kocham.... ale boje sie z nim zerwac. On na wiele znajomosci nie cofnie sie przed niczym . Boje sie ze cos Mi zrobi....

Gość gość
Też boję się odejść od męża alkoholika i szaleńca

Gość gość
Widać że obie jesteście upokarzane i sponiewierane! Musicie zdobyć się na odwagę! Zbierajcie dowody na ich nikczemność! Wrazie czego postraszcie organami ścigania.Do tej co z tym żonatym: czy nie widzisz że on Cię wykorzystuje?Nie bądź głupia i naiwna,on nie odejdzie od zony! Ma Cię za darmową dzi/wkę,taka prawda! Gdyby mu na Ciebie zależało dawno byłby z Tobą Musicie zdobyć się na odwagę! Jeżeli same sobie nie pomożecie nikt za was tego nie zrobi!Czas goi rany! POWODZENIA!