Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość0192

ANKIETA dla Pań

Polecane posty

Gość gość0192

1. Wiek- 2. Mężatka, panna?- 3. Jak często uprawiasz seks? - 4. Masturbujesz się? - 5. Czym się masturbujesz? - 6. Często się masturbujesz? - 7. Ulubiona pozycja podczas sexu? - 8. Uprawiasz sex analny? - 9. Nosisz: stringi, pończoszki?- 10. Zakładasz sexi bieliznę by kochać się z partnerem?- 11. Całowałaś się z drugą kobietą?- 12 Uprawiałaś sex z kobietą?- 13. Lubisz podglądać? Jeśli tak to kogo?- 14. Gdzie ostatnio naszła Cię ochota na sex, lub masturbację?- 15. Lubisz lizać swoje soczki z muszelki? 16. Podnieca Cię wypełnianie takich ankiet?- Dziękuje za wypełnienie ankiety :)

Gość gość0192
i cisza....

Gość Seksownauczennica
1.22,2.Panna,3.Tak,4.Czasami,5.Paluszkami albo wibratorkiem, 6.3 razy w tygodniu, 7.Na pieska, 8.Tak,9.No oczywiście ze tak:),10.cały czas mam inną erotyczną bieliznę, uwielbiam kusić jego w takim stroju, 11.Tak,12.Nie, 13.Mojego mężczyznę, 14.Na blacie kuchennym, 15.Lubię, 16.Już mam mokrą: )

Gość gość0192
zapraszam do oddania swojego glosu

Gość gość
Hau hau hau.

Gość gość
Koniojebca z IIb gimnazjum w Koluszkach.

Gość gość
1. 34 2. 1ężatka 3. co kilka dni 4. tak 5. paluszki, wibrator 6. nawet co dziennie 7. od tyłu, 69 na jeźdżca, na pieska 8. czasami 9. tak 10. tak 11. tak 12 tak 13. czasami 14. w łóżku 15. bywa, że tak 16. tak

1.22 2. Panna 3. Często 4. Tak 5. Wibrator, dildo 6. Rzadko 7. Na pieska, 69 8. Tak 9. Tylko stringi 10. Tak 11. Nie 12. Nie 13. Mojego ukochanego 14. W łóżku 15. Nie 16. Tak