Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy warto

Polecane posty

Gość gość

Witam, Wiem wiem temat stary ale jakoś nikt mnie nie potrafi zrozumieć( może to nie jest do zrozumienia bo czasami ja sama gubię się w tym tyle lat to trwa) z moim byłym, a więc tak nie jestem z nim od około 3 lat a 2 lata temu miałam z nim ostatni kontakt potrafił mi psuć związek bardzo mnie skrzywdził dawałam jemu tyle szans nawet po tym jak znalazłam w jego tel zdjęcie innej dziewczyny wiem to nie było normalne, 3 m-cy nie miał czasu dla mnie niby pracował mieszkając ode mnie zaledwie 30 km niestety czekałam na tego jednego SMS na dzień (miłość jednak jest ślepa ) gdy dostałam już pod koniec chyba takie podziękowanie za 3 lata bycia z nim zdjęcie kolejnej dziewczyny to tylko kilka jego wybryków coś we mnie pękło a po roku przerwy powiedział mi że wiecznie nie będzie czekał na mnie wyglądało to tak z jego ust jakby tylko on istniał i że takiego jak on nigdy nie znajdę ( a nie potrafił być wierny mi w związku?) . zerwałam kontakt i było dobrze do teraz zaczęły mnie nachodzić jakieś myśli co by było jak bym wróciła może faktycznie się zmienił przedtem był w porządku tylko dla swoich koleżanek a mnie traktował jak rzecz. z jednej strony go nienawidzę za to wszystko a z drugiej mam żal że to już nie istnieje nawet mając świadomość że ludzie nie zmieniają się o 180 stopni przecież za coś go kochałam, że nawet bym czekała za nim lata .Czy warto o kimś takim myśleć i zastanawiać się co by było jak bym napisała do niego po takim czasie?

Gość gość
weź sobie młotek i trzepnij sobie w łeb:-( trzeba być tępą dzidą aby rozmyślać o takim dupku i zastanawiać się a co by było gdyby.....brak mi słów..