Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co facet pomysli w takiej sytuacji? mizianie z byla dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

Po rozstaniu kilka dni. Ograniczyłam kontakt do minimum. Z tym ze ja sie nie moge opanowac i czasem jak rozmawiamy to nie mozemy sie sobie oprzec. Wtedy sie calujemy, przytulamy itp ale bez seksu. Co facet moze pomyslec? Ze chce wrocic?

Nie wiem co może myśleć. Może chce wrócić do Ciebie, albo jesteś jego zapleczem przed poznaniem innej dziewczyny. Polecam zjeść ciastko, karmel lub czekolada i Ci przejdzie :)

Gość bubu23456
najpierw mysli "nie dam ci tej satysfakcji" , po pol godz. " zrob mi dobrze" a po godzinie " to jeszcze raz ostatni zrobimy sobie dobrze",wiem to z autopsji, facet to konsekwentne stworzenie

Gość gość
Zapleczem bym byla gdyby byl seks ale my tylko sie przytulamy.

Gość bubu23456
najpierw mysli "nie dam ci tej satysfakcji" , po pol godz. " zrob mi dobrze" a po godzinie " to jeszcze raz ostatni zrobimy sobie dobrze",wiem to z autopsji, facet to konsekwentne stworzenie

Gość bubu23456
calujecie sie ,piescicie. to namiastka seksu

Gość gość
Kurde tylko ja nie chce zeby on myslal ze przez to przytulanie mamy jeszcze szanse. Chyba faktycznie lepiej calkiem z tego zrezygnować

Gość bubu23456
rozstanie powinno byc definityne, bez pozniejszych spotkan i nieporozumian ja spotkalem sie na kawie ze swoja eks po dwoch latach tuz przed moim slubem, skonczylo sie na niewinnym pocalunku , a ona rozpowiedziala po znajomych ze znowu sie spotykamy

Gość gość
Problem w tym ze ja musze sie z nim czasem spotkac bo mamy kilka spraw wspolnych. Miedzy innymi w ten weekend jedziemy razem w góry. Jedziemy w kilka osob, wszystko zarezerwowane. Rezerwowalismy zanim jeszcze sie rozstalismy. Teraz szkoda pieniedzy zeby to odwolywac.