Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pytajnik123

Małe pytanie co do obecnej męskiej mody :P

Polecane posty

Witam. Przeszedłem małą metamorfozę swojej sylwetki co wiąże się z wymianą większości ubrań z szafy... Jednakże na modzie zbytnio się nie znam, dlatego też pomyślałem że warto byłoby spytać tych co są bardziej na czasie :) Będę wdzięczny za wszelkie porady, ewentualne linki i opinie :) Przy okazji podsyłam też link do jednej bluzy z zapytaniem czy według bardziej obeznanych w tym temacie Pań (lub panów) jest ona zwyczajnie ''w porządku'' :P A jeśli nie to byłbym bardzo wdzięczny za podesłanie wszelkich innych propozycji :) Pozdrawiam :)) A to link to wyżej wspomnianej bluzy: http://www.denley.pl/product-pol-33738-Bluza-meska-HOT-RED-2015-czarna.html#close

Gość gość
jak dla mnie ok :) ale ja jestem kobietą i na męskich ciuchach chyba nie do końca się znam...:)

Dzięki za odpowiedź :D A to nie jest tak że to kobiety bardziej zwracają uwagę na to w co ubrany jest mężczyzna niż on sam? :P

Gość gość
może i jest :) tak jak napisałam bluza jest ok - jeżeli lubisz taki styl to też nie mam nic do tego :) ...choć muszę przyznać, że ja osobiście wolę u facetów taką sportową elegancję, tzn. dobrane jeansy, koszule, fajne skórzane buty, fajne swetry są ok, nie wiem co jeszcze...koszulki trafione rozmiarowo :D

Hmm.. Byłabyś tak miła i podała jakiś przykład? :P Wiem, dużo wymagam :D A co do bluzy.. Jest ona po prostu jedną z pierwszych, które wpadły mi bardziej w oko :)

Wow, nie spodziewałem się aż tylu :D Bardzo Ci dzękuję :) Wszystkie bluzy, które wysłałaś wyglądają całkiem ciekawie. Myślę że którąś z nich na pewno wybiorę :P Jak coś nie musi to być konkretnie z tej strony :D

Gość gość
nie chciało mi się szukać gdzieś dalej :) nie ma za co :)

Mam nadzieję że się nie obrazisz, jeśli poproszę Cię jeszcze o podesłanie ewentualnie jakiejś koszuli? :P Będę Ci niesamowicie wdzięczny :D

Gość gość
popatrzyłam pierwszą stronę z koszulami (tam gdzie były te bluzy) na pierwszej stronie wszystkie są fajne :P

Gość gość
jeżeli chodzi o mnie to wolę stonowane kolory, cos niezbyt krzykliwego...raczej wolę te 'gładkie' niż w kratę :) jutro może coś podeślę bo już uciekam spać :)

W takim razie myślę że już sobie poradzę :P Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc :) Lecę spać bo zaraz się jasno będzie robić. Dobranoc :)