Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupić sztuczne mleko?

Polecane posty

Gość gość

Karmię tylko piersią, dziecko ma 5 miesięcy. Zaparłam się że nie dam mleka sztucznego ale ostatnie dni dały mi w kość i nie wiem czy się nie złamie. Mała od początku jest dzieckiem absorbującym to fakt ale np wczoraj- w dzień spała kilka razy -po 10-15 minut Wybudza się płacze, łapie za cycka jje szarpie, jak widzi butelkę z herbatką to jakby mogła to by się na nią rzuciła tak się rwie. W nocy jje 3 razy. To już nie chodzi o to że ja nic nie mogę zrobić, nigdzie wyjść na dłużej- to dla niej mam macierzyński i trudno. Ale mi jej szkoda. Czasem myślę że dałabym jej butelkę mleka na noc i wyspałybyśmy się obie w końcu albo w dzień by pospała porządnie. Co radzicie?

Gość gość
Spróbuj, mm to nie zbrodnia przecież. Ale i tak nie jest powiedziane, że prześpi całą noc. Niektóre dzieci tak mają, że budzą się kilka razy " z przyzwyczajenia " i koniec. Ja bym spróbowała jednak. :)

Gość gość
Daj jej zjeść... ja córkę karmilam dwa lata. Syna karcie mieszanie, ma 8 m, bo po prostu się nie najadał. Wiem to, jestem doświadczona w karmieniu. Nie zawsze się da...

Gość Blanka6
Nic to nie da... ten typ tak ma w tym wieku. Spróbować możesz są np saszetki Bebilonu. Moja mała nie tknie się MM, a moje mleko wcina z butelki od urodzenia.

Gość gość
Ja bym dała łóżeczką obiadek jakiś po 4 miesiącu ( słoiczek) mm bym nie dała... Mleko jest z piersi

Gość gość
Możesz podać mm ale wcale nie jest powiedziane że dziecko w nocy się nie obudzi. Butla nie zastąpi jej bliskości i twojego ciepła. Może właśnie po to się budzi bo tęskni. Ja też mam syna 5 miesięcy jesteśmy na mm od kiedy skończył miesiąc coraz częściej żałuje że przestakam karmić, ale nie miałam wiedzy na temat KP. Każdy gledzil dookoła daj mm niech się w końcu naje, szkoda dziecka itp. Poddałam się żałuje. Jak będę mieć kiedyś następne dziecko chce kp.