Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobno w boże narodzenie ma być zamach w Watykanie

Polecane posty

Gość gość

włosi obawiają się najgorszego, czy na placu św piotra bedzie pogrom chrześcijan ? Jak uwazacie ?

Gość gość
chyba pies sąsiadów zrobi zamach na twoją p/izdę 🖐️ bezrobole i zidiociałe mamuśki właśnie wstają i pierwsze co robią, to odpalają komputer i wypisują debilizmy na kafe 🖐️

Gość gość
Ty się mamuśko autorko lepiej zajmij robieniem śniadania dla Kewina i Dżesiki, bo przyjdzie opieka, zobaczy że się opier/dalasz przy kompie i zabiorą ci bachory :D

Gość gość
A ty, wulgarny człowieku wyjdź z galerii handlowych i zobacz coś więcej niż ploteczki na portalach a zorientujesz się, że zagrożenie jest bardzo realne. Reagujesz agresją, bo boisz się podświadomie, że ci się cała ta "mała stabilizacja" rozsypie jak domek z kart? I słusznie się boisz, trzeba być ślepym, żeby nie widzieć, że jest już III wojna światowa i jest tylko kwestią czasu, kiedy i do nas dotrze. Jeśli jesteś mężczyzną, to pójdziesz jeszcze walczyć! Albo zdezerterujesz - to bardziej do ciebie pasuje.

Gość gość
a ty włóż sobie coś w piczkę, bo po forach szalejesz z braku orgazmów :classic_cool:

Gość gość
Sam sobie wystawiasz świadectwo...

Gość gość
tak to jest jak się bezrobotne debilki biorą za politykę :D

Gość gość
Wulgarny człowieku, ja nie chodzę po galeriach handlowych, bo mnie nie stać, ubrania dla Kewina i Dżesiki kupuję w osiedlowym lumpexie, a żarcie w biedronce, najdalej w życiu byłam w mieście wojewódzkim, bo nie stać mnie na podróże, odbijam to sobie wymyślając i wypisując bzdury na forach typu kafe. Mogę się wtedy poczuć jak prawdziwa pani polityk :classic_cool:

Gość gość
Ja zrobię w boże narodzenie zamach na karpia :classic_cool: