Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co w tym chodzi, że na tym dziale jest najwięcej obrzucania się g....nem?

Polecane posty

Gość gość

Bywam na tym forum już niezla ilość czasu i nigdzie nie widziałam takiej agresji w każdym niemal temacie. Ciąża wywołuje w Was taka agresję czy zamiast mózgów macie bebiko i odchody z pieluch?????

Gość gość
to nasze matki polki są.... :/ tez glupota chamstwo i brak szacunku na tym dziale mnie porażaja, o cokolwiek bys nie spytala, zawsze zle, zawsze o cos cie zbluzgaja i zmieszają z blotem.zawsze...

Gość gość
Bo na ten dział wchodzą wszyscy z forum, nie tylko matki, bo wiedzą, że wystarczy mała iskierka by wywołać tu burzę. Matki jak lwice bronią swoich dzieci i metod wychowawczych. Większość tu awantur jest prowokowanych i takie pojawiają się odpowiedzi, by prowokować do jeszcze większej kłótni.

Gość gość
bo najczęściej bywają tu znudzone matki polki rządne taniej rozrywki, oraz te, które myślą, że skoro urodziły dziecko to wszystkie rozumy pozjadały Te forum, to polska w pigułce - zawiść, jad, zazdrość itp itd

Gość gość
Jak ktoś nie ma w sobie tyle jadu i żółci to nie zostanie sprowokowanym :P Mnie od wielu lat to zastanawia (na tym podforum mam największy ubaw), jak te wspaniałe matki, krzyczace w każdym możliwym aspekcie o dobrym wychowaniu i kulturze są takimi chamicami.

Gość gość
Bo siedzą tu tłuste sfrustrowane lochy up********e kaszką i ulewaniem i omal nie zapluja sie z zawisci juz same nawet nie wiedzą o co. Polki i tyle w temacie. Dobrze,ze mieszkam tam,gdzie jest was jak na lekarstwo

Gość gość
zauważ kto jest obrzucany gównem: - ten kto nie chce ślubu - wycieruch, facet cię nie kocha, czeka na lepszą, rodzisz mu bękarty - i nie pogadasz - ten kto uważa, że lepiej ograniczyć się z ilością dzieci jak się nie ma warunków - egoistka, karierowiczka, wyrodna matka, zimna suka, - zatrudniasz gosposię, nianię? - nieudolna, nieudacznica, debilka - pracujesz, a dziecko zostaje w żłobku lub z nianią - po co sobie dziecko robiłaś szmato! - uczyłaś się, a potem dorabiałaś a na końcu pomyślałaś o rodzinie? - ty nieczuła, materialistyczna ku/rwo, ofermo życiowa. - dziecko po 30stce - będziesz babcią na wywiadówce hahahaha taka prawda, do grobu się szykuj ściero! Tylko nie opowiadajcie, że w drugą stronę też są ataki, bo to nie jest prawda, jeżeli już zdarzają się przytyki to tylko jako odbicie piłeczki, bo do tego typu trolli normalna merytoryczna dyskusja nie trafia. Ja mam jasny obraz matki polki gó/wnem rzucającej. Młodociana mamulka bez szkoły i bez pracy, siedząca w domu teściów na utrzymaniu męża, którego wyhaczyła w pierwszej lepszej remizie aby zaciążyć i wyprawić wesele na pół wsi żeby koleżanki zazdrościły, siedzi tak naprawdę udu/piona bez perspektyw, na łasce obcych ludzi i opowiada jak to się poświęciła dla rodziny i świadomie przeżywa macierzyństwo, a jej wielka miłość kwitnie :o Inne kobiety tu nie wyzywają.

Gość gość
A ja ci napiszę jednak, że w drugą stronę też jest wyzywanie, bo tu jest wyzywany każdy, kto choć 1 słowem pokaże, że można po nim jeździć. Popatrz na temat o szlachetnej paczce jaką popularnością się cieszył a nie ma tam matek spełniających twoje punkty. Ktoś założy temat o młodych mamach i 100% pewności, że temat nie będzie o trudnościach i radościach macierzyństwa, tylko wyzwiska i udowadnianie na siłę swojego światopoglądu. Tu każdy jedzie na każdego, byle tylko trafiły się te, które dają się wkręcać.

Gość gość
Jakim cudem najgorsze chamki na tym forum mogą być tak zadufane w sobie i mastuebowac się na tym forum swoim macierzyństwem wątpliwego sortu??? Krowy doic!!!!

Gość gość
"Bywam na tym forum już niezla ilość czasu i nigdzie nie widziałam takiej agresji w każdym niemal temacie. Ciąża wywołuje w Was taka agresję czy zamiast mózgów macie bebiko i odchody z pieluch????? " Ty masz podobny styl wypowiedzi jak osoby które krytykujesz więc sama sobie najlepiej odpowiesz na to pytanie

Gość gość
Odpowiedź jest prosta. Matki Polki. Ja ostatnio z ciotką się pokłóciłam, bo już nie wytrzymałam. Rób tak, nie tak, jak ją trzymasz? Podawaj jej to, tamto. Dlaczego nie wzięłaś tego tamtego. To sramto, nerwy mi puściły. Tu jest to samo. Nie ma nic bardziej denerwującego niż rady innych matek z nutką krytycyzmu. To są właśnie matki polki.

Gość gość
matki polki swieto**bliwe

Gość gość
haha macie racje i nie macie... Kto np. hejtuje owe "pasożytnicze młode matki " ? "Stare baby" które albo były same młodymi matkami z wpadki z jakimś żulem . Albo " stare baby" które zaciążyły po latach trudów i nerwów wydając na to mnóstwo kasy . Dziś klimakterium w oczy zagląda w domu wrzeszczący bachor a w parku trochę dziwnie jak obok siedzą mamuśki 22-25 z pociechami w tym samym wieku a tu na karku tyle że można być ich matką ... No i one zaciążały od razu bez lat starań, in vitro mrozaczków IUI AID i reszty tych wymysłów. To też drażni. W domu stary zrzędzący mąż i strach że trzeba z nim do końca bo kto się zwiąże ze starą zrzędzącą babą z małym przychówkiem A przecież te "patologiczne młode" to nie dość że lepiej wyglądają to mają nieraz takie ciacha -partnerów że hej ....Co tu porównywać z łysym 50 latkiem w papuciach zostawionym w domu .No więc jest się z czego złościć i pluć na te co maja potomstwo przed 25 rokiem życia . Może być taka rekonstrukcja hejterek ? Aha te 'babcie na wywiadówkach' sobie darujemy ale szkoła gdzie nauczycielka ma 20 lat mniej od ' młodych mamuś" też frustruje .

Gość gość
Tu www.naszaopiekunka.pl znajdziesz opiekunkę do dziecka i pomoc domowa, ja znalazłam.

Gość gość
Autorko, a Ty co masz zamiast mózgu, ze w Tobie tyle złości?