Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Grosiczek

Co teraz ?

Polecane posty

Witam otóż jestem tu nowa, nie wiem od czego zacząć jak to mówią najlepiej od początku. Mam 20 lat jestem młodą osobą przeprowadziłam się niedawno znalazłam pracę kasjerki, lubiłam tą pracę na początku bo sprawiała mi przyjemność, ale niestety czuję, że nie spełniam się zawodowo w tym co robię mnie ta praca nudzi chodzisz do niej widzisz ten sklep i masz wrażenie, że poza tym sklepem nie ma nic innego, że masz swoje życie prywatne zamknięte w tym sklepie. Jak już siadam na tej kasie jestem uprzejma dla klientów tak i dla pracowników( przynajmniej się staram bo są niektóre osoby bardzo wkurzające), ale później przychodzi taka myśl po co Ty tu jesteś przecież nic nie osiągniesz w tej pracy tylko będziesz siedzieć na tej kasie jak połowa dziewczyn zatrudnionych. A od dawna marzyłam by zostać piosenkarką ładnie śpiewam występowałam już na konkursach w szkole i byłam na castingu, lecz wydaje mi się że po castingu (nie udanym), chyba się poddałam w dążeniu do swojego celu. Czuję się jak bym stała w kropce bez niczego a mam chłopaka którego kocham z wzajemnością jestem szczęśliwa, ale w pracy nie mogę swojego miejsca znaleźć a z zawodu jestem kelnerką. To nie jest tak, że nie lubię pracować, że mi się nie chce tylko Ja czuję że wewnętrznie się wypalam, a przecież człowiek to nie robot który musi nieustannie pracować, lecz człowiek który musi też się cieszyć życiem. Wybaczcie troszkę się rozpisałam, ale potrzebuję od Was rady co mam teraz robić od czego zacząć. :I

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować