Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce powiekszyc usta ale boje sie efektu

Polecane posty

Gość gość

Jestem dosc ladna dziewczyna, podobam sie itd, ale mam usta takiej sredniej wielkości, nie są pełne i tak pomyslałam,ze moze bym je powiekszyła tak troche ,ale z drugiej strony nie potrafie sobie wyobrazic czy beda mi pasowały :O A kwas hialuronowy jakis czas sie wchłania nawet ponad rok nieraz... wiec nie wiem czy sie zdecyduje... Zaryzykowałybyscie,?

mam juz takie zabiegi za soba, i szczerze mowiac, jesli sie sobie podobasz a usta sa dobrej wielkosci, to odradzilabym ci wstrzykiwanie preparatow. zmieniaja one wyraz twarzy i troche uzalezniaja, to tak jak z wszystkimi nienaturalnymi sprawami: przedluzanie wlosow, rzes czy paznokci. gdy preparat "zniknie" bedziesz miala wrazenie, ze twoje usta sa jeszcze mniejsze a twojej twarzy czegos "brakuje" i duza szansa, ze pojdziesz po nastepna "strzykawke" :( jesli jednak koniecznie chcesz sprobowac, postaw na jak najbardziej naturalne sprawdzone preparaty (np. Juvaderm), ktore nie sa stale i "dozuj" ostroznie i skromnie ! niezbedna jest tez konsultacja z dobrym specjalista, zanim przystapisz do rzeczy.

Gość gość
hej ja też sie bałam i długo zastanawiałam i teraz nie żałuję, powiększałam usta w klinice Amaryllis preparatem juvederm smile, z ręką na sercu mogę polecić ta klinikę , moje usta są boskie, są powiększone ale wyglądają naturalnie a na takim efekcie mi zależało