Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaziu_maly

Co robić po zdracie kontrolowanej?

Polecane posty

Gość Kaziu_maly

Od 2 lat usilnie namawialem żonę na zdradę i w piątek się to stało. Zrobiła to z innym mężczyza i teraz ma ogromne wyzuty sumienia, jak jej pomóc żeby zrozumiała że wszystko jest ok! Ma wyrzuty bo jej się podobało i stąd ta niezrecznosc!

Gość gość
Ja nie miałam problemów bo po trójkącie przed którym miałam tremę była wymiana partnerów. To gdybyście zrobili teraz i inną parą żona była by zadowolona.

Gość gość
17:14 znowu mitomanisz o tych swoich trójkątach :D

Gość gość
Musicie porozmawiać szczerze.u nas było nie najlepiej jeśli chodzi o sex w naszym związku,poprostu zona była niezadowolona .wpadłem na taki pomysł że może spróbować z innym jak to jest ,bo może ja cos robię nie tak .ujołem to troszkę w formie żartu,ale zauważyłem ze zonkę to ruszyło troszkę,najbardziej się zdziwiłem jak do pracy wysłała mi sms.czy z tym co jej pozwoliłem spróbować z innym to tak na poważnie,odpisałem ze tak bo wolałem wiedzieć o tym niż by mnie za plecami zdradzała,ale jeden warunek żeby mi powiedziała jak było.jak wrócilem z pracy to była wymalowana ubrana w pończoszki ,spudniczke tak żeby nie było widać ze to pończoszki itp.no i czekała czy jej naprawdę pozwole .tak się stało pozwoliłem wróciła tak za 4godzinki.powiedziała że stało się za bardzo nie chciała opisywac tylko powiedziała ze było tak sobie i tyle.i więcej tego nie zrobi.szczeze panowie pisze to może troszkę dla przestrogi.ale jak wyjerzdzam do pracy to zostawiam włonczonom mp3 na nagrywanie.juz nie raz słyszałem jak ja inny pieprzy a ona mu mówi jak jest jej fajnie,lepij niż z zemną .zastanawiam kiedy jej powiedzieć ze wiem i niech idzie w jasną .....

Gość gość
Jak dla mnie to na samą myśl przerasta mnie to

Gość gość
my mamy uklad mozemy sie bzykac ale tylko razem jesli zrobimy to osobno to bedzie koniec maz nie toleruje zdrady a jak robie to w jego obecnosci to mowi ze to nie zdrada tylko perwersja mamy i inne zasady zadnych znajomych nigdy w domu ani nawet w naszym miescie w sexsie wszystko dozwolone na poczatku mialam moralniaka ale durzo rozmawialismy i dogadalismy sie na poczatku bylo dziwnie jak widzial mnie z innym i ja widzialam jakon byl z inna ale teras jest okej

Gość gość
00.03 znów mitomam.

Gość gość
ja z zona bylem w klubie i dziwne bo wolalem oglondac zone w akcji jak sam bzykac inne niewiem to chyba starosc

Gość gość
U mnie to samo. Fajnie bzykać inne jednak jak żona idzie na gorącą akcję wolę iśc z nia i patrzeć a na koniec się właczyć niż zajmować się inną laską.

Gość gość
Ciekawe to co piszesz. Mam takie marzenia by spotkać kiedyś taką żonkę ze swoim facetem i ją zerżnąć przy nim.

Gość gość
00:03 nie dość, że zmyśla, to jak zwykle byki robi, analfabeta :D

Gość gość
Nie umiecie pomóc. Ja też w niedalekiej przeszłości podobną akcje miałem i po dziś dzień mam moralniaka!

Gość gość
Powiedz jej, że jesteś mega szczęśliwy po takiej zabawie żony z innym. Powiedz też, że to Cię bardzo nakręca i podnieca, i żeby żona nie robiła sobie żadnych wyrzutów sumienia. Ty nie masz do niej żadnych pretensji i to Ty ją namówiłeś, to był Twój pomysł. Chciałbyś to jeszcze wiele razy przeżyć, a na koniec przytul ją i podziękuj jej za cudowne przeżycia dla Ciebie, które ona z miłości Ci zapewniła.

Gość gość
skoro już przeszła inicjację to czas na 2 baty ale baty a nie baciki !!! :)

Gość gość
Miałem to samo. Do tego stopnia sumienie ja gryzło, że i ja też rozmyslać zacząłem. Dopadł nas moralniak! Szczęście trafiła się jej koleżanka która poradami pomagla nam to g****o przejść! Dla przestrogi: NIGDY WIECEJ!

Gość ggggggggg2
Co kto lubi - ludzie są różni i różnie reagują.

Gość gość
Kula w łeb