Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet uciekł po sexie ?

Polecane posty

Gość gość

Witam , poznałam ponad miesiąc temu faceta . Ciągle pisał do mnie , sam zaproponował 1 spotkanie było super , polubiłam go ale mi sie nie podobał .. Rozmawialismy dalej aż było drugie spotkanie i w końcu 3 na którym sie kochalismy było wspaniale , przynajmniej tak mi sie wydawało . Nic nie wskazywało na to ,żeby on nie chciał ze mną rozmawiać wręcz przeciwnie... No i od wczoraj w nocy już się nie odezwał do mnie ani sms ani nic .. Ale widziałam na facebooku siedzi i na portalu randkowym tam gdzie go poznałam. Już się pewnie nie odezwie nie ?

Gość gość
no już nie :( zrobił co chciał i polaz w ch/uja

Gość gość
Nieźle :( Faceci to aż takie świnie ? Dodam ,że rano napisałam mu sms na który odpisał tak na odwal sie .. ja mu odpisałam ale później z jego strony cisza i nie odzywa się nic . Jest sens mu coś napisać?

Gość gość
Raczej nie. Wykorzystal cie. Smutne,ale masz na przyszlosc nauczke zeby tak nie ufac kolesiom. Albo poczekac z seksem :)

Gość gość
ZApytaj go czy może pojdziecie razem do kina , jak nie odpisze , olej chama , pewnie szuka tylko lasek do seksu przykro mi ze tak postąpił z Tobą :(

Gość gość
przekonał się, że jesteś słaba w seksie i nie chce mieć już z tobą do czynienia

Gość gość
Macie racje jestem naiwna ... szkoda ,że faceci tacy są ale może też robie błąd ,że wyobrażałam sobie nie wiadomo co..

Gość gość
olej dziada , na przyszłość teraz uważaj :)

Gość gość
Dziwię się jak można wpuścić byle jakiego członka do swojej waginy i potem mieć pretensje!! Chciałaś tego,jeśli nie wyciągnij wnioski i zacznij się szanować,a jeśli on miał hiv nie pomyslalas nieznajomego po trzech spotkaniach na siebie wpuścić,on ma obce ciało i ono weszło w ciebie!!

Gość gość
wydymał i zostawił

Gość gość
Czuję się z tym strasznie :( . Wyobrażałam sobie ,że to może być ta osoba . Pokazywał zainteresowanie i nagle koniec. Czemu faceci tak postępują ..

Gość gość
Słonko nie oni ,to ty za szybko mu dałaś na co liczylas, on szukał na sex a ty na dłużej ,wyciągnij wnioski z tej znajomości,z nastepnym zrób inny scenariusz daj mu w tedy kiedy będzie odpowiedni czas i kiedy uznasz ze jest wart twego otworka

Gość gość
gość dziś Bo mężczyzni nudzi związku i chcą sobie pozaliczac naiwne panienki

Gość gość
Napisał wczoraj .. ale nie zapytał nawet co u mnie , rzucił bez sensownym tekstem a ja zapytałam czy zależało mu tylko na sexie napisał ,że jeśli by tak było to by ze mną nie rozmawiał ja mu napisałam coś on tylko odczytał już sie nie odezwał ha ha . Wcale nie chodziło tylko o sex ..

Gość gość
zapomnij o nim i nie narzucaj się, bo najwyżej wydyma cię jeszcze raz albo kilka razy, a i tak nie oświadczy się.