Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyznac mu sie??

Polecane posty

Gość gość

mam 27 lat i nigdy nie mialam faceta, tzn mialam zawsze jakies przelotne znajomosci ale nigdy nic powaznego , jestem niesmiala , nudna i zakompleksiona:( aczkolwiek ladna no i ogarnieta zawodowo. czy moze wymyslic sobie jakies zwiazki zeby nie bylo by pomyslal ze jestem dziwna

Gość gość
powiedz prawde i szlus

Gość gość
nie wiem co robic, nie umiem klamac****ewnie i tak sie skapnie no ale wstyd mi sie przyznac do tego :( co robic, a co wy byscie pomysleli

Gość gość
tak mi wstyd :O

Gość gość
ja jestem starsza i tez nie mialam nikogo wiec nie jest tak zle

Gość gość
najgorsze jest to, ze mam powidzenie ale kazdego spławiam, bo nie potrafie sie przełamac i byc z kims, chce tego ale ale wstydze sie tego ze jeszcze z nikim nic mnie nie laczylo :O;/ moglam juz miec tak fajnych facetow, kazdego- kurde przegrałam zycie

Gość gość
i poznalam kolejnego faceta, mega przystojny, inteligentny, kulturalny, szarmancki, zaprasza mnie na kawę a ja caly czas sie wykrecam :O przeciez jak mnie pozna to i tak pewnie nie bedzie mnie chcial- tak sobie myslę ...:(

Gość gość
czy ja jestem skazana na samotność? :( nie wyobrazam sobie tego :O

Gość gość
Czego się boiszz ? Idźże z nim na te cholerną kawe !!!:D

Gość gość
a ty czemu nie mialaś nigdy faceta? jestes starsza tzn ile masz lat? i dlaczego??? boje sie ze nie bede mogla z sibie wydusić ani jednego słowa, bede sie denerwować, serce bedzie mi walić jak młot, pewnie spale buraka i pomysli ze jestem jakas nienormalna, ale ja tak mam jak ktos mi sie podoba :(

Gość gość
A ja myślę, że jak się dowie to zyskasz w jego oczach. Albo inaczej: on poczuje się lepiej więdząc, że jest tym pierwszym.

Gość gość
mam 31 , nie miałam nikogo , bo każdy facet mnie wk******ał znałam kilku , ale spotykalam samych frajerów każdy jeden z nich tylko o seksie gadał nie było innego tematu tylko sex !!! wiec jestem sama i moge nawet do konca zycia byc sama

Gość gość
czyli to twoj wybor, no i tak jestes w lepszej sytuacji niz ja, bo ja mam ciezki charakter, choc jestem mila, umiem sluchac i doradzic ale nie potrafie np. rozbawic towarzystwa ani opowiadac kawałów czy historii z zycia

Gość gość
ja tez jestem , małomówna i nie zabawowa nie lubie imprez dyskotek , alkoholu i tłumu ludzi , zawsze byłam z boku od towarzystwa