Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzcie mi taką jedną rzecz chodzi o kobietę

Polecane posty

Gość gość

Właściwie to znajomość internetowa, póki co serio nie rozmawialiśmy o spotkaniu, chociaż zapraszala mnie do swojego miasta, ale w gruncie rzeczy oboje nie byliśmy na to gotowi.. Ja jestem nieśmiały ona chyba też. Do rzeczy, wczoraj napisała mi ze jedzie do kuzynki, itd, ok nie pytalem o nic. Dziś mi mówi ze jest u niej i będzie kilka dni, w końcu spytałem to gdzie ona mieszka bo cała sprawa zaczęła mi śmierdziec. I w końcu odpowiedziala ze w.. X.. znaczy tam gdzie ja mieszkam zdziwilo mi to nie powiem. Pierwsza rzecz dlaczego sama o tym nie wspomniała, chyba chciala to ukryć, jak moge to rozumiec nie chce się ze mna spotkać, boi się? Powinienem być zły ze to zataila?

Gość gość
co z ciebie za facet to ty powinieneś zaproponować spotkanie zamiast pisać głupoty na kafe zaproś laskę na kawę albo do kina zależy co tam macie w mieście

Gość gość
Ale po co to ukryla w takim razie mogla powiedzieć ze będzie w moim mieście? Jakbym nie zapytal to bym nawet nie wiedział..

Gość gość
jesteś aż taki głupi że nie widzisz że dziewczyna nie chce się zachować jak desperatka

Gość gość
Bije się z nia spotkać mam zawał aaaaaaaaaaaa! Pomóżcie mi :(

Gość gość
Debil

przyjechała do ciebie kuzynka to tylko pretekst ale ty nawet nie masz odwagi wyciągnąć jej na spacer...