Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kingagrochal

Mobbing praca placz

Polecane posty

Gość Kingagrochal

Witam wzzystkich! Pracuje w wielkiej korporacji i niedlugo mialam awansowac na wyzsze stanowisko. Wiele osob(glownie plec piekna) mnie tam zwyczajnie nie lubi. Jestem kobieta atrakcyjna i zadbana i nie mogpa uwierzyc ze przy tym mam czas na wypelnianie obowiazkow. Od 1,5 roku znosze plotki na moj temat, widze jak ciesza sie kazdym moim niepowodzeniem jednak udaja moich przyjaciol, a ja udaje ze nie widze ich dwulicowosci. Dzis jednak wymieklam. Przyszlam oslabiona do pracy(chodoba meczy mnie od killu dni) czulam ze nie dam rady wiec chcialam sie zwolnic. Uslyszalam chamskie komentarze ze strony managera, ktory mnie podrywal, odrzucilam jego zaloty i teraz sie msci. Posal do mnie, zapraszal na randki(mimo ze jestem zareczona) jednak w koncu milo mu powiedzialam ze mozemy sie tylko kolegowac, niby wszystko bylo ok , ale widac kolezanki Mpracy cos rowniez mu naopowiadaly no stal sie oschly i wredny.Stwierdzil, ze mam na prawde ladny makijaz jak na tak ciezko chora i ze zmyslam. zaczal puszczac plotki na moj temat az sie z nim poklocilam i poplakalam, bo czuje sie slabsza psychicznie przez ta chorobe.Nasza szefowa wziela go na dywanik, bo ktos jej zglosil o tym zajsciu,ale boje sie ze teraz uzna mnie za slaba psychicznie i nici z mojego awansu. Pozatym wiem jak bardzo ucieszylo to te wredne kobiety, gdy widzialy jak opuszczam prace zaplakana. Czy komus z was przydazyla sie taka sytuacja? Jak sobie z tym poradzic? Boje sie jutrzejszego dnia, tego co mowili za moimi plecami, jak ciezko mi bedzie z tym managerem wspolpracowac i z jego kolegami.

Gość gość
nie daj sie , idz na zwolnienie odpocznij masz prawo jak jestes chora , ludzie sa wredni

Gość gość
możesz się wypowiedzieć na ten temat również na gowork