Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem na prawie i juz nie mogę zyc

Polecane posty

Gość gość

Poszedłem na ten kierunek metoda eliminacji. Na pierwszym roku średnio mi się podało ale to pierwszy rok. Rodzice mówili że potem będzie lepiej. Minął drugi i miałem dość. Wziąłem urlop dziekanski na rok i pracowałem.odpoczolem od prawa i teraz jestem na III i juz nie mogę. Po prostu zdycham. Nienawidzę tego kierunku a rodzice są wściekli ze ja chcę z tego zrezygnować,ze wszytsko niszcze i ze wybrzydzam. Kompletnie sobie nie radzę emocjonalnie, przez urlop mam zaległości i może w ogóle nie zdam tego roku. Nie dość ze 4 lata w plecy to jeszcze z nimi punktami z matury nigdzie indziej mnie nie przyjmą. Co mam zrobić?! Najlepiej bym się zabił bo mam dość ten codziennej walki ze wszystkim.

Gość gość
To się zabij śmieciu! :D

Gość gość
Człowiek pisze z telefonu a wy o bykach ort żeby pokazać jacy to jesteście nieomylni ;) juz nie ma normalnych na kafe i będę to zawsze powarzala

Gość gość
Ale zeby sie dostać na prawo to trzeba mieć całkiem niezłe wyniki maturalne,więc jak Cie nigdzie nie przyjmą?

Gość gość
nudne, jesteś leniwy i musisz się uczyć dla rodziców, szkoda że nie dla siebie

Gość gość
Na prawo wysokie wyniki? Nie rozsmieszaj mnie. Miałem 60% z polskiego. 90 z angielskiego i 50 z historii i matmy i dostałem się bez problemu z pierwszej listy na UW. To nie jest uniwersytet ale farsa.

Gość gość
Co sie robi z wami mlodzi co? Co to za dołki samobójstwa i inne co? Bezstresowe wychowanie bez klapsow wychodzi i brak zainteresowania rodzicow .

Gość gość
Ja za to dostalem sie na med teraz skonczylem i uwazam te studia za najwiekszy blad w moim zyciu

Gość gość
Skoro na prawo przyjmują z taką maturą, to na inne kierunku też przyjmą. A na jaki kierunek chcialbyś pójśc?

Gość gość
Dlaczego med uważasz za błąd 21:44?