Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ALE BEKA moja sasiadka jeździ 28 letnim volkswagenem polo

Polecane posty

Gość gość
Puknij sie w ten puszy leb!!! Lepiej jezdzic na rowerze i miec zdrowo pod sufitem. Tobie widze to nie grozi!!!

Gość gość
zycie ludzi zmusza do biedy.

Gość gość
Dlaczego myślisz, że jest biedaczką? Takie Polo to już youngtimer i zadbanym jak ten z fotki każdy by jeździł bez wstydu.:classic_cool:

Gość gość
fajny, zadbany, przydał by mi się taki na ryby pojechać, tylko ciężko znaleźć zadbanego, a ty jesteś durna krowa

Gość gość
Co ci do tego jej życie jej kasa ,może! jej to wystarcza ,może! nie musi sie dowartościowywać tak jak ty, może! ma w d***e twoje zdanie i innych ja takich ludzi podziwiam, bo sa jak ta skała nie poddająca sie nurtowi rzeki :)))

Gość gość
jak kogos nie stac na normalne auto to kupuje byle co ..

Gość gość
auto za 500 zł hahah..

Gość gość
a najlepiej to pocałuj ją w dupę

Gość gość
ta, youngtimer :D pełno biedaków jeździ jeszcze VW z lat 80, zwykły dupowóz. No chyba że ktoś jest z bogatej warszawki, to nie wie, ze takie fury jeszcze jeżdżą po polskich drogach.

Auto może być warte wg cen giełdowych 500zł, a jeździć dużo pewniej od takiego za 10tys. x Tylko przygłup nie znający się na prowadzeniu auta, może śmiać się z jeżdżącego, pełnosprawnego pojazdu.

Gość gość
misio idioto .. Rower za 500 zł to chinska podróba auto za 500 zł to złom na kólkach ..

Gość gość
a ja mam rower za 8tys a auta nie mam ,i dopiero sąsiedzi sie ze mnie smieja :)) echh gdyby wiedzieli :)))

Gość gość
A ja mam starego mercedesa w124 ,ma 30lat i mam w d***e ze gnije i ze sie komus nie podoba ,nikt mi na niego nie dał i nikt mi go nie naprawie i nie zalewa ,walcie sie bogacze z waszymi tandetnymi autkami !!!

Gość gość
ja jeżdżę osiemnastoletnim polo i kocham to auto w kształcie zaczarowanego ołówka :). jest niezawodny i właśnie przeszedł kolejny przegląd. tylko pozazdrościć sąsiadce, że jeździ takim klasykiem. widać, że się nie znasz... ech, ta dzisiejsza młodzież...

Gość gość
Beka to jest z tych wlascicieli nowych aut,kiedy trzeba ściągać zderzak do wymiany żarówki :p